Gündem Kadın 29. bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar'ın sağlık durumu...

Kadın 29. bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar'ın sağlık durumu...

09.05.2018 - 08:07 | Son Güncellenme:

Kadın dizisi dün akşam 28. bölümü ile ekrana geldi. Sarp, gerçekleri öğrenmeye çalışırken; Bahar'ın durumu da günden güne kötüleşiyor. Kadın dizisi 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sarp, Bahar'ın yaşadığını öğrenecek mi?

Kadın 29. bölüm fragmanı yayınlandı Baharın sağlık durumu...

FOX TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kadın 29. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam 28. bölümü ile ekrana gelen dizide yine heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Haberin Devamı


KADIN 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirin, Sarp’ın yaşadığını ve tehdit edildiğini Hatice’ye anlatır. Hatice, önce Şirin’in anlattıklarına inanmayıp hayal gördüğünü düşünse de daha sonra ona inanır. Bahar’ın her geçen gün hastalığı daha çok ilerlemekte ve baş dönmeleri de artmaktadır. Bahar’ın bir an önce ilik nakli olması gerektiğini söyleyen Jale, Şirin’in tedavi sürecinde, başka ilik aramaya devam eder. Bahar’ın bir kardeşi daha olabileceğini düşünen ve son çare eski kocasının sevgilisine giden Hatice’nin bir planı vardır. Bahar’a doğum günü sürprizi yapmak isteyen Enver herkesi organize eder. Doğum gününde alınan hediyelerden biri Bahar’ı utandırırken, diğeri ise üzecektir...

KADIN 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı