Antalya Kadın Girişimciler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutluyor

Kadın Girişimciler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutluyor

07.03.2017 - 13:48 | Son Güncellenme:

.

Kadın Girişimciler 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Antalya Kadın Girişimciler Kurulu 8 Mart Dünya Kadınlar gününü bir dizi etkinlikle kutlayacak.
TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu 8 Mart Dünya Kadınlar gününü etkinlikleri kapsamında Akdeniz Üniversitesi’nde üniversite öğrencilerine yönelik "Girişimcilik Paneli" ve "Fotoğraf Sergisi" ile Zeytinköy Kadın Emeği Eğitim Merkezi’nde Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Bilimde Kültür Sanatta ve Alanlarında "Yol Açan, İz Bırakan, İlham Veren Öncü Kadınlar" sergisi gerçekleştirilecek.

Üniversite öğrencilerine ‘Girişimcilik Paneli’ ve ‘Fotoğraf Sergisi’
Kurul tarafından gerçekleştirilecek ilk etkinlik Akdeniz Üniversitesi’nde yapılacak. Üniversite öğrencileri için gelecekteki hedeflerine katkı sağlamayı amaçlayan "Yol Açan, İlham Veren Öncü Kadınlar" Fotoğraf sergisi, Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu fuayesinde 8 Mart Çarşamba günü, saat 09.30’da açılacak. Serginin ardından ‘Başaran kadınlardan başarı yolculuğu ve tecrübe paylaşımları konulu panel gerçekleştirilecek.

Zeytinköy’de Osmanlı’dan Cumhuriyet’e iz bırakan kadınlar sergisi
TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu’nun ikinci etkinliği ise Zeytinköy Kadın Emeği Eğitim Merkezi’nde 13.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Kadın başarılarına dair Antalya’ya arşiv kazandırmayı hedefleyen sergi, ulusaldan ve yerelden "Yol Açan, İlham Veren Kadınlar", "İz Bırakan Kadınlar", "Girişimci Kadınlar" olmak üzere 3 bölümden oluşacak. Sergide cesaretleri, mücadeleleri, başarıları ile öncü kadınlar tanıtılarak başarı hikayeleri yer alacak.