Dünya Sarhoş kadın yolcu ortalığı birbirine kattı

Sarhoş kadın yolcu ortalığı birbirine kattı

06.09.2017 - 10:08 | Son Güncellenme:

Uçakta yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Nicola Artley isimli kadın Ryanair Havayolları ile İngiltere'den İspanya'ya giderken bir erkek yolcuyu yumrukladığı için uçaktan indirildi. Ancak Havalimanında da kadın yolcu rahat durmadı. Bir başka kadınla yerde kavga etti. Olaylarla ilgili konuşan Nicola Artley aslında kendisini kurban olduğunu söyledi.

Sarhoş kadın yolcu ortalığı birbirine kattı

İngiltere'nin Newcastle kentinden İspanya'nın Alicante kentne Ryanair havayolları ile uçan Nicola Artley, uçakta çıkan kavgada bir erkek yolcuyu yumrukladı. Uçakta rahatsızlık çıkaran kadını İspanya'da uçaktan indiği zaman polis karşıladı.

Haberin Devamı

Ancak çekilen görüntüler de ne bir polis var ne de başka biri. Kadın yolcu havalimanında bir başka kadınla yerde yuvarlanıncaya dek kavga ediyor. Yaşanalarla ilgili konuşan Artley davranışlarından dolayı herkesten özür diliyor ve durumuna içtiği votkaların neden olduğunu söylüyor.

Ancak videodaki görüntünün olayın sadece bir ksımı olduğunu ve olayda esas mağdurun kendisi olduğunu da belirtiyor. Görüntülerde saç saça baş başa kavga eden diğer kadının kim olduğunu bilense yok.

Havalimanındaki görüntülerden önce ise uçakta 42 yaşındaki Nicola Artley'in başka bir yolcuyla yaşadığı kavga görüntüleri ortalığı karıştırmıştı.