Gündem Kadınlar erkeklerden ne ister?

Kadınlar erkeklerden ne ister?

12.04.2018 - 11:44 | Son Güncellenme:

Her canlı sevgiye muhtaçtır. Sevgi bir ilişkinin temel yapısıdır evet, ama emek olmadan da sevgi olmaz. Kadınlar ne ister? Aslında kadınlar birçok şey ister istemesine de, bu isteklerin dışında zaten hâlihazırda olması gereken temel yapılar olmalıdır. Klişe şeyler söylenir ya hani; Sevgi, saygı güven... Aslında olması gereken tam olarak budur. Bir kişiye sonsuz sevgi duysan da aradaki saygı ve güven yıkılınca hiçbir şeyin önemi kalmıyor. Hele ki, bu dertten muzdarip, ilişkisi yeni bitmiş bir kadın, haklı olarak düşünün ki artık neler ister?

Kadınlar erkeklerden ne ister

İkili ilişkiler arasında güvenin önemi nedir?

Güven, her ilişkinin, her iletişimin en başında gelir. Küçücük bir çocuk bile annesinden o güven duygusunu almak isterken, kadınların buna hakkı yok mu? Tabii ki var. Güvensizlik; şüphedir, yalandır, kavgadır, kırgınlıktır, ayrılıktır. Bunların olduğu yerde saygı zaten çoktan bitmiştir. İşte bir kadın, erkekten bunu istememeli, bu özellik zaten olmalı. Yalansız, karşılıklı saygı ve güven olsun ki, kadınlar erkeklerden bir şeyler isteyebilsin. Şöyle bir konuyu genele vuralım ve gerçek anlamda kadınlar erkeklerden ne ister bir bakalım;

Kadınların erkeklerde aradığı özellikler

Değer gösterilmesi

Kadına, bir kelime anlamı olarak değil de gerçekten insan olduğu için değer vermesi, aslında bir kadın da değil mevzu. Bir canlıya, bir insana varlığından ötürü değer vermesini, saygı göstermesini kim istemez ki?

Şefkat:

Çoğu kadın, düşünce yapısı ve yaşam tarzı olarak, aile ve yuva kavramını sevmektedir. Karşısındaki kişide de o şefkati ve sevecen tavrı hep görmek isterler.

Netlik:

Ne derler: ‘’söz gümüşse, sükût altındır’’ hemen söylüyoruz! Sözünde durması ve net olması önemli bir ölçüt. Yalan ve tutarsızlık bir ilişkiye karıştıysa eğer, devamı mutlaka gelir.

İletişim:

Her ilişkide sevgili, mutlaka hem en yakın dost hem en iyi arkadaş hem de en iyi sevgili olmalıdır. Hem sizinle gülmek ister hem de ağlamak! Kadınlar konuşmayı sever, bilirsiniz. İşte karşısındakiyle en çok da iletişim kurmayı ister.

Kadınlar Aslında Sadece Sevilmeyi İstiyor

Kısacası buradan anlayacağımız tek şey; saygının, sevginin olduğu bir ortamda kadın sadece ve sadece sevilmek ister! Bu özellikleri de sevginin getireceği muhtemeldir. Ne derler? Emek olmadan yemek olmaz!