İstanbul KADINLAR İÇİN 'BLOGGER AKADEMİ'

KADINLAR İÇİN 'BLOGGER AKADEMİ'

16.05.2014 - 16:00 | Son Güncellenme:

.

KADINLAR İÇİN BLOGGER AKADEMİ

Modanisa.com, Blogger Akademi adı altında, moda bloggeri yetiştirmek amacıyla kadınlara özel ücretsiz bir eğitim projesi başlatıyor.
Modanisa.com Başkanı Kerim Türe, bloggerliğin yeni bir iş alanı olduğunu belirterek, “Ülkemizde moda yazarlarına ihtiyaç var. Tesettür modası konusunda sözü olan, kalemi kuvvetli olan kadınları bu akademiye bekliyoruz” dedi.
Mayıs 2011 tarihinde faaliyete geçen ve tesettür giyime uygun seçenekler sunan Türkiye’de muhafazakar modern kesimin ilk alışveriş sitesi Modanisa.com 24 Mayıs tarihinde “Blogger Akademi” adı altında, sadece kadınlara yönelik ücretsiz bir eğitim projesi başlatacak.
Türe “Blogger Akademi’nin sosyal medya ve blog yazarlığını geliştirmek amacıyla düzenlenen 5 haftalık ücretsiz bir eğitim programı olduğunu vurgulayarak, “Tesettür modasının gelişmesini hedefliyoruz. Çünkü ülkemizde moda yazarı yok denecek kadar az. Bu nedenle, Akademide 5 haftalık süre boyunca, blogger olmanın püf noktaları, etkin içerik üretme dersleri, detaylı Wordpress kullanımı, sosyal medya ve kişisel markalaşma konularında eğitim verilecek.”
Blogger Akademi’de eğitim 24 Mayıs- 21 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak. Blogger eğitimi her hafta cumartesi günleri 10.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek.
Blogger Akademi’nin Eğitim Koordinatörlüğü ise USMED Genel Sekreteri ve Digibus Ajans Başkanı Salih Çaktı tarafından yürütülecek.