Ege Kadınlara özel ücretsiz spor

Kadınlara özel ücretsiz spor

29.03.2018 - 00:56 | Son Güncellenme:

Ödemiş Belediyesi, Perşembe Pazarı Kafeteryası alt katında düzenleme yaparak kadınlara özel bir spor salonu oluşturdu.

Kadınlara özel ücretsiz spor

Ödemiş Belediyesi, Perşembe Pazarı Kafeteryası alt katında düzenleme yaparak kadınlara özel bir spor salonu oluşturdu. Modern spor aletlerinin bulunduğu salonun tanıtımı Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, belediye daire müdürleri ve bayan çalışanların katılımıyla yapıldı.

Haberin Devamı

Çocuklar için oyun alanı

Başkan Mahmut Badem; “İnönü Mahallesi’nde yapımı devam eden Hanımlar Lokali’nde de; yüzme havuzu, sauna, spor salonu, kurs merkezi ve hobi alanları bulunacak. Bu alanda da tüm spor aletlerine yer vermeye çalıştık” dedi. Ücretsiz olan spor salonunda, plates, zumba gibi çeşitli spor aktiviteleri de yapılacak. Kadınlar spor yaparken çocuklar da oyun alanında vakit geçirecek.

Ödemiş Belediyesi’nde 3 yıllık toplu sözleşme

Ödemiş Belediyesi’nde çalışan kadrolu işçiler Hizmet-İş sendikası ile yapılan toplu iş sözleşmesi kapsamında 91 çalışan, enflasyon oranında zaman aldı. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Çalışanlarımızın emeğinin karşılığını alması, mağdur edilmemesi hep ilk kuralımız oldu. Sözleşmenin size ve ailenize hayırlı olmasını dilerim” dedi.