Ekonomi Kağıthane’ye Ayyıldız çıkarması

Kağıthane’ye Ayyıldız çıkarması

07.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yeni projelerini arka arkaya hayata geçiren Tahincioğlu, İstanbul Kağıthane’de yer alan Nidapark Ayyıldız projesinde de yeni ödeme olanaklarıyla birlikte satışlarını başlattı.

Kağıthane’ye Ayyıldız çıkarması

Gayrimenkul sektöründe yatırımlarına hızla devam eden Tahincioğlu, Kağıthane projesinde de satışlara başladı. İki yıldır arka arkaya yeni yatırımlarını hayata geçiren Tahincioğlu, Kağıthane projesine özel ödeme planlarını da oluşturdu. Kağıthane’nin merkezinde inşa edilen Nidapark Ayyıldız projesi yüzde 5 peşinat, 60 ay vade farksız ödeme seçeneğiyle satışa sunulurken, peşinattan 6 ay sonra yüzde 5, 12 ay sonra yüzde 10 ara ödeme fırsatları da oluşturuldu.

Haberin Devamı

Avrupa yakasının önemli merkezlerine komşu olan Kağıthane’de, Şişli Beşiktaş Beyoğlu ve Eyüp’e komşu olan Nidapark Ayyıldız projesi yatay mimariyle hayat buluyor. 1+1, 2+1, 2.5+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunan projede, toplam 95 adet konutun yanı sıra 10 dükkan bulunuyor.

Şehir manzaralı havuz

Avrupa yakasının önemli merkezlerine komşu olan Cendere Caddesi üzerinde konumlanan Nidapark Ayyıldız, alternatifli kara yolu bağlantılarının yanı sıra hayata geçmesi planlanan Kabataş - Mahmutbey metro hattına da komşu. Atria iş birliği ile geliştirilen Nidapark Ayyıldız projesinin en üst katında yer alan şehir manzaralı açık havuz projenin dikkat çeken özelliklerinden olurken, projenin teras kullanımı ise projede ev sahibi olan herkese açık. Nidapark Ayyıldız’ın giriş katındaki mağaza ve dükkânlardan oluşan 10 ticari üniteyla ise ev sahiplerinin günlük ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Bölgenin değeri katlanıyor

Son 5 yılın gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane bölgesi, başta konut projeleri olmak üzere önemli ofis merkezlerine de ev sahipliği yapıyor. Sektördeki önemli firmaların yeni gözdesi olan bölgedeki fiyatlar ise 5 yılda yüzde 87 oranında arttı. Hem önemli ulaşım güzergahlarına komşu olan, hem de şehrin merkezinde bulunan bölge ayrıca metro olanağına da sahip. Yıl sonunda tamamlanması beklenen Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı da yine bölgenin değerini artıran en önemli unsur.

400 bine yaklaşan nüfusu ile İstanbul’un büyük ve önemli ilçelerinden biri olan Kağıthane Avrupa ve Anadolu yakasını birbirine bağlayan boğaz köprülerinin güzergâhı olan E-5 ve TEM otoyolları arasında bulunurken, coğrafi konumu itibariyle güneyinde ve doğusundaki merkezi iş alanlarının da etki alanında yer alıyor.