Ankara Kahramanmaraş'ta Otobüs Şoförlerine Sertifika Verildi

Kahramanmaraş'ta Otobüs Şoförlerine Sertifika Verildi

11.12.2017 - 18:14 | Son Güncellenme:

.

Kahramanmaraşta Otobüs Şoförlerine Sertifika Verildi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince iletişim becerilerinin geliştirilmesi, stres yönetimi, öfke kontrolü, kişisel imaj ve aile içi iletişim gibi konularda verilen eğitimde başarılı olan toplu ulaşım aracı şoförlerine sertifikaları verildi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Züver Çetinkaya, Meclis Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş halkına hizmetin en iyisini sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Bunun için projeler geliştirip uygulamaya koyduklarını ifade eden Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Yollar yapıyoruz, trafik lambaları takıyoruz, işaretlemeler yapıyoruz, asfalt yapıyoruz, otobüs alıyoruz. Bir yandan kendimizi bir yandan personelimizi devamlı eğitimlere alıyoruz. Bütün tek maksadımız Kahramanmaraş halkımızın en güzel şekilde işten evine evinden işe, evinden çarşıya, çarşıdan nereye gidiyorsa oraya götürmeye ama bunu yaparken onları mümkün oldukça en mutlu şekilde bu işi başarmak. Bu işi biz hep beraber yapacağız. Belki bir takım sorunlarınız olabilir değişik platformlarda zaten sorunlarımızı tartışıyoruz. Çözüm arıyoruz çözüm bulmaya çalışıyoruz ama sonuçta bu işe hep beraber yönetiyoruz."

Haberin Devamı

Konuşmanın ardından eğitime katılarak başarılı olan şoförlere sertifikaları, Genel Sekreter Çetinkaya, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Yusuf Deliktaş ve Toplu Taşıma Şube Müdürü Mehmet Çiçek tarafından verildi.

Yazarlar