Gündem Kalbimdeki Deniz 20. bölüm fragmanında Mirat ve Deniz arasında neler yaşanacak?

Kalbimdeki Deniz 20. bölüm fragmanında Mirat ve Deniz arasında neler yaşanacak?

04.03.2017 - 13:48 | Son Güncellenme:

Kalbimdeki Deniz 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Kalbimdeki Deniz dizisinde Mirat, Deniz'e olan duygularını biraz daha belli etmeye başlar. Alihan'ın Mirat'la konuşması gereken önemli konu nedir? Kalbimdeki Deniz 20. yeni bölüm fragmanı ile 11 Mart Cumartesi akşamı Fox TV ekranında...

Kalbimdeki Deniz 20. bölüm fragmanında Mirat ve Deniz arasında neler yaşanacak

İlk kez kuyruğunu başkasına kaptıran Hülya’nın hayatı kabusa döner. Deniz tanık olduğu şeylerden dolayı Diyar’a mesafe koyarken, Mirat Serdem’in çiftlikte kalmasını sağlar. Mustafa ve Ece adım adım aşka düşerlerken, Figen de Ferhat’la giderek daha yakınlaşmaktadır. Fikriye’nin bambaşka bir ruh haliyle ve hafızasının bir kısmını kaybederek uyanması, tanıyan herkeste şaşkınlığa yol açar.

Haberin Devamı

KALBİMDEKİ DENİZ 19. BÖLÜM İZLE

Nejat ve Mirat arasında paylaşılan sırlarla güven dolu bir dostluğun adımları atılırken, Artun ve Hülya ilişkisi giderek gerilir. Kaleyi içten fethetme yolunda adımlar atan Artun’un Deniz’e ilgisini fark eden ve kıskanan Mirat, Deniz’e olan duygularını biraz daha açık etmeye başlar. Artun’un tehditlerinden kurtulabilmek için Artun’u araştırmaya başlayan Hülya, onun aslında sakat olmadığını öğrenir ve rest çeker.