Gündem Kalbimdeki Deniz 22. bölüm fragmanında Artun yeni planını devreye sokar!

Kalbimdeki Deniz 22. bölüm fragmanında Artun yeni planını devreye sokar!

24.03.2017 - 10:48 | Son Güncellenme:

Kalbimdeki Deniz yeni bölümünde Alihan’ın Kıbrıs’ta tutuklandığı haberiyle şok olur. Diyar ve Mehmet’le konuşarak, Mirat’la beraber Kıbrıs’a giderler. Aşçı cinayetinden dolayı ifadesine başvurulacağını öğrenen Artun yeni planını devreye sokar. Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile Kalbimdeki Deniz yarın akşam FOX TV'de.

Kalbimdeki Deniz 22. bölüm fragmanında Artun yeni planını devreye sokar

Başrollerinde Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Sebahat Kumaş, Batuhan Ekşi gibi oyuncuların yer aldığı senaryosunu Funda Çetin’in üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Aysun Akyüz’ün oturduğu Pastel Film’in yeni dizisi Kalbimdeki Deniz 22. yeni bölümü ile 25 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00'da FOX TV'de.

Haberin Devamı

KALBİMDEKİ DENİZ 22. BÖLÜM ÖZETİ

Deniz emniyetten gelen Alihan’ın Kıbrıs’ta tutuklandığı haberiyle şok olur. Diyar ve Mehmet’le konuşarak, Mirat’la beraber Kıbrıs’a giderler. Aşçı cinayetinden dolayı ifadesine başvurulacağını öğrenen Artun yeni planını devreye sokar. Deniz’in bir miras işi için memlekete gittiği söylenen Ece, annesinin Mirat’la başbaşa yolculuk yapmasından rahatsızdır. Ozan ise babası gibi onları da kaybedeceği korkusunu yaşar.

Babasından annesi hakkındaki geçmiş hikayeyi öğrenen Mustafa, Ece’yle bunu paylaşır ve gönlünü alır. Hülya, Deniz ve Mirat’ın Kıbrıs’ta olduğunu duyunca şok olur ve her şeyin ortaya çıkacağı korkusuyla Artun’dan yardım ister. Mirat’la ilgili yaptırdığı araştırma sonucunda evli olmadığını öğrenen Artun ise Hülya’ya bunu sorar. Kıbrıs’ta önce Şebnem’le, ardından Alihan’la yüzleşen Deniz ve Mirat, birbirlerine olan duygularını konuşmadan yaşayacakları bir akşam geçirirler. Hülya’nın korktuğu şey gerçekleşir ve dönüş yolundaki Deniz, Hülya’yı arayarak onunla yüzleşmenin zamanının geldiğini söyler.

KALBİMDEKİ DENİZ 22. BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar