Gündem Kalbimdeki Deniz 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbimdeki Deniz 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.10.2017 - 10:53 | Son Güncellenme:

Kalbimdeki Deniz son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Cumartesi akşamlarının heyecan dolu dizisi Kalbimdeki Deniz 41. son bölümde Mirat, Deniz'ine kavuşuyor. Mirat Yosef'in oğlu olduğunu öğreniyor. Merakla beklenen Kalbimdeki Deniz 42. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Kalbimdeki Deniz 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kalbimdeki Deniz son bölümü ile nefesleri kesti. Cumartesi akşamları ekrana gelen Kalbimdeki Deniz dizisinde Mirat ve Deniz birbirlerine kavuştu. Kalbimdeki Deniz 42. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı...

Haberin Devamı

KALBİMDEKİ DENİZ OYUNCU KADROSU

Kalbimdeki Deniz dizisinin başrollerinde Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş, Nazlı Pınar Kaya, Güzin Usta ve Hakan Vanlı gibi birbirinden usta isimler kadroda yer alıyor.

KALBİMDEKİ DENİZ 41. BÖLÜM FRAGMANI

KALBİMDEKİ DENİZ GENEL HİKAYE

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur.

İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir. “Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.” Kalbimdeki Deniz FOX'ta!