Gündem Kalbimdeki Deniz 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kalbimdeki Deniz 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

09.12.2017 - 10:39 | Son Güncellenme:

Kalbimdeki Deniz 48. bölümüyle dün akşam yayınlandı. Fox TV ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana severek izlenen dizisi Kalbimdeki Deniz'de Ozan’ın yaşadığı travma herkesi etkiledi. Son bölümün hemen ardından Kalbimdeki Deniz 49. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kalbimdeki Deniz 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kalbimdeki Deniz nefesleri kesecek bir bölümle ekranlara geldi. Beğeniyle takip edilen Kalbimdeki Deniz 48. bölümde işler karıştı. Merak edilen Kalbimdeki Deniz 49. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

KALBİMDEKİ DENİZ 49. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ozan’ın yaşadığı travma herkesi derinden sarsarken, olup bitenden habersiz Alihan ise velayet davası için tanık arayışına düşer. Yaklaşan duruşmanın gerginliğini yaşayan ve oğlunun travmasıyla uğraşan Deniz’e en büyük desteği yine Mirat verir. Deniz’in boş bulunarak ve önyargılı yaklaşarak yaptığı hatalar, Yosef ve ailesi arasında güven krizine neden olurken, Raşel’i de incitir. Ece ve Mustafa arasında ise önyargı ve kıskançlık yüzünden birbirlerine mahcup olacakları durumlar yaşanır. Ünal’ın Hülya’ya yaptığı sürpriz, hayat planını etkileyecek bir adım attırır. Alihan köşkteki ilişkileri bozacak bir adım atarken, herkesi şok edecek asıl sürprizini ise duruşmaya saklamıştır.

Yazarlar