Gündem Kalbimi parçaladılar

Kalbimi parçaladılar

28.11.2014 - 09:00 | Son Güncellenme:

Almanya'nın Offenbach kentinde Sırp gençlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Tuğçe Albayrak'ın evlilik hazırlığı yaptığı, hayalini kurduğu yuvası için bazı eşyalar aldığı öğrenildi. Tuğçe, yaşamını yitirmeseydi, bugün doğum gününü kutluyor olacaktı.

Kalbimi parçaladılar

Tuğçe'yi bu ay içinde ailesinden istetecek olan erkek arkadaşı Tuncay Zortuk, yuva kurmayı planlarken bu acıyı yaşadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Konuşmakta güçlük çeken Zortuk, "Hayallerimi yıktılar, kalbimi parçaladılar. Olayı ilk duyduğumda bacaklarım tutmadı. Günlerdir dua ediyoruz sağlığına kavuşması için. Artık her şey çok zor. O kişilere en ağır cezanın verilmesini istiyorum" dedi.

Tuğçe'yi bu ay içinde ailesinden istemeye gideceklerini ifade eden Zortuk, "Bu olay olmasa belki bu hafta isteyecektik. Görüştüğümüzden zaten ailelerimizin haberi vardı. Tuğçe, sevgi dolu dünyalar iyi bir insandı. Melek gibiydi. Tarifsiz acılar yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

BU AY YÜZÜKLERİ TAKACAKTIK

Tuncay Zortuk, bu ay içinde yüzüklerin takılacağını 1-2 sene içinde de düğün yapmayı planladıklarını belirterek, "Tuğçe kuracağımız evimiz için eşya almaya şimdiden başlamıştı. Bazı eşyaları almıştı" diye konuştu.

Haberin Devamı

Aileyi hastanede ziyaret eden Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Dikici ise "İlk günden itibaren süreci yakından takip ediyoruz, gerek duyulan her türlü yardımı yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Offenbach'ta 15 Kasım'da arkadaşlarıyla yemek yediği restoranın tuvaletinde 3 Sırp genç tarafından taciz edilen 2 Alman genç kıza yardım ederek, onları kurtaran Tuğçe Albayrak, restorandan çıktığı sırada Sırp gençler tarafından darbedilmişti.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Albayrak'ın beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. Albayrak'ın beyin ölümü gerçekleşmişti.

Yazarlar