Gündem Kalp Atışı 15. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kalp Atışı 15. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

06.10.2017 - 09:32 | Son Güncellenme:

Kalp Atışı son bölümüyle dün akşam izlendi. Cuma akşamları yayınlanan Kalp Atışı dizisinde Eylül ve Ali Asaf her şeyin başladığı noktaya Marmaris'e doğru yola çıktı. Peki iki aşık evlenebilecek mi? Merakla beklenen Kalp Atışı 15. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kalp Atışı 15. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Ekranların sevilen dizilerinden olan Kalp Atışı son bölümü ile ekranlara geldi. Cuma akşamları ekrana gelen Kalp Atışı dizisi 14. yeni bölümde Ali Asaf ve Eylül arasında duygusal yakınlaşma her geçen gün artarken Ali Asaf, zor zamanların ardından Eylül'e evlilik teklifi etmeye hazırlandığı anda Eylül beklenmekedik bir şekilde evet cevabını verir. Oysaki Ali Asaf daha teklifini bile gerçekleştirmemiştir. Kalp Atışı son bölümün ardından 15. bölüm fragmanı merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

KALP ATIŞI 14. BÖLÜM FRAGMANI

KALP ATIŞI 14. BÖLÜM ÖZETİ

Eylül ve Ali Asaf’ın Marmaris’e doğru yolculuğa çıktığı, Ali Asaf’ın büyük bir patlamaya şahit olduğu, Selim’in yaralı halde hastaneye getirildiği gerilim dolu anlar büyük merak uyandırdı. Heyecan dolu sahnelerin göz doldurduğu tanıtımda Eylül’ün sözleri dikkat çekti. Eylül “bütün fırtınalar eninde sonunda sona erer. Bulutların arasından güneş yüzünü gösterir ve sen kaldığın yerden devam edeceğini sanırsın, yanılırsın!” diyerek yeni bölüme duyulan heyecanı arttırdı.

KALP ATIŞI 14. BÖLÜM 2. FRAGMANI