Gündem Kanatsız Kuşlar dizisinin 22. yeni bölüm fragmanı meraklandırdı!

Kanatsız Kuşlar dizisinin 22. yeni bölüm fragmanı meraklandırdı!

09.11.2017 - 10:52 | Son Güncellenme:

Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı dün akşam yayınlanan 21. son bölümün hemen ardından izleyici ile buluştu. Kanatsız Kuşlar 22. yeni bölümde Ahmet, Zeynep'i kaçırıyor. Muzaffer'in öfkesi ise gittikçe artıyor. İşte fenomen hale gelen Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölümünden ilk detaylar...

Kanatsız Kuşlar dizisinin 22. yeni bölüm fragmanı meraklandırdı

ATV'nin heyecanla takip edilen dizisi Kanatsız Kuşlar yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kanatsız Kuşlar'da bu hafta Nefise ve Muzaffer arasındaki uçurum artıyor. Muzaffer, söylenen yalanı gururuna yediremiyor.

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar 22. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm 16 Kasım Perşembe günü ATV'de...

KANATSIZ KUŞLAR 22. BÖLÜM FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR 21. BÖLÜMDE NELER OLDU?

''Çocuklarını benden neden sakladın Nefise?''

Nefise, sakladığı sırlar ortaya çıkınca Muzaffer'den af diler. Ancak Muzaffer'in geri adim atmaya niyeti yoktur. Nefise, evden kovulan Azime'ye ve kızını da evini açar. Hep birlikte, Nefise'nin çocukları için tuttuğu evde yaşamaya başlarlar.

Artık kendi ayakları üzerinde duracaktır. Onur ise olanları bir türlü kabullenememektedir. Aklı karışıktır ve Zeynep'le aralarında buzdan bir duvar oluşur. Zeynep ise Onur'un kendisini affedeceğine inanmaktadır. Bir an önce Ahmet'le arasındaki nikahı iptal ettirmeye çalışırken yaşanan beklenmedik olay Zeynep'i büyük bir çıkmaza sokar. Ahmet'in gözü karalığı, Zeynep'in mücadelesi ile karşı karşıyadır.

Yazarlar