Dünya Kanguruyla boks!

Kanguruyla boks!

06.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avustralya’da av köpeğini yakalayan kanguruya yumruk atan adamın videosu dünya çapında olay oldu. Çalıştığı işyeri yumruk atan hakkında soruşturma başlattı

Kanguruyla boks

Sosyal medyayı salladı
Avustralya’nın ulusal simgelerinden biri olan kanguru ile hayvanat bahçesi çalışanı arasındaki ‘kavga’ sanal âlemde olay yarattı. New South Wales eyaletinde yaşanan olayda Taronga Hayvanat Bahçesi’nde fil bakıcılığı yapan Greig Tonkins, arkadaşlarıyla domuz avına çıktı. Ancak arazide dolaşırlarken köpeği ‘Max’i bir kanguru boğazından yakaladı. Tonkins, kangurunun yanına gitti. Köpeği bırakan kanguru adama yöneldi. Tonkins de hayvana bir yumruk vurarak uzaklaştı.

Haberin Devamı

Soruşturma başlatıldı
Kanguru ile Tonkins arasında yaşananlar arkadaşları tarafından saniye saniye kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Milyonlarca kişi tarafından izlenen videoya hayvanseverler tepki gösterdi. Hayvana köpeği bıraktıktan sonra boş yere vurmakla suçlanan 34 yaşındaki adam, köpeğini kurtarmak için hayvana vurduğunu savundu. Video yüzünden Taronga Hayvanat Bahçesi yönetimi de iki çocuk babası bakıcı hakkında soruşturma başlattıklarını duyurdu.

Kanguruyla boks