Cadde Kanseri yenen Fatih Erkoç trombon çalamıyor

Kanseri yenen Fatih Erkoç trombon çalamıyor

06.07.2017 - 14:43 | Son Güncellenme:

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' alan Fatih Erkoç, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Kanseri yenen Fatih Erkoç trombon çalamıyor

24. İstanbul Caz Festivali kapsamında 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' alan Fatih Erkoç, heyecanını gizleyemedi. 48 senedir profesyonel olarak sahnede olduğunu belirten Erkoç, kendisiyle ilgili çekilen videoya ilişkin, "Gerçekten videodaki arkadaşlara, benim için söylediklerine teşekkür ediyorum. Beni seven, sevmeyen, müziğimi dinleyen, dinlemeyen herkese teşekkür ediyorum. Eminim ki hepsinden etkilenmişimdir" dedi.

Haberin Devamı

"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNE ÇALIŞTIM"

İKSV’ye böyle bir ödüle kendisini layık gördükleri için teşekkür eden usta sanatçı, "Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Müziğin kalitelisini, halkımıza ulaştırmaya ve onların niteliklerini de yukarı çekmeye çalıştım. Bunda bir nebze başarılı olduysam ne mutlu bana. Bu ödülle de taçlandırılıyorum" ifadelerini kullandı.

"DUDAKLAR TROMBONA YABANCILAŞIYOR"

Erkoç, atlattığı lenfoma hastalığının ardından trombon çalamadığını belirterek, "Biliyorsunuz bir hastalık atlattım ve o dönemde de trombon pek çalamadığım için dudaklar biraz trombona yabancılaşıyor. Özellikle son solo caz albümümdeki şarkılarla bir şeyler yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.