Gündem Kapadokya'da dehşeti yaşadıkları o anları anlattı

Kapadokya'da dehşeti yaşadıkları o anları anlattı

12.04.2017 - 08:50 | Son Güncellenme:

Nevşehir'deki balon kazasında yaralanan Kolombiyalı Madelein Lopez Camelo, olayla ilgili çok fazla şey hatırlamadığını söyledi. Öte yandan kazanın ardından Kolombiyalı model Madeleine Lopez Camelo ile TOFAŞ Basketbol oyuncusu Juan Palacios'un yaralanmasına ve iş kaybına neden olan kaza hakkında dava açacakları öğrenildi.

Kapadokyada dehşeti yaşadıkları o anları anlattı

Ülkesinde güzellik kraliçesi seçilen ve Tofaş basketbol oyuncusu Juan Palacios'un sevgilisi olan Camelo, "Kazayı hatırladığım kadarıyla her şey çok sakin geçti. Nasıl oldu bilmiyorum, her şey bir anda kontrolden çıktı" dedi. Kapadokya Hastanesi'nde tedavisi süren Camelo'nun yüz kemiklerinde kırıklar olduğu, durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Öte yandan, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün geçen yıl Kapadokya'da standartlara uymayan 22 balonun kaydını sildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

'MACERA MI ARIYORSUNUZ?'

1 kişinin ölümü, 6 kişinin yaralanmasına neden olan balon kazasının ardından gözaltına alınan balonun pilotu Bekir G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay günü saat 06.15'te Göreme Beldesi'nden havalanan balonun bir süre sonra rüzgârın etkisiyle Mustafapaşa Köyü istikametine yöneldiğini ve iniş için yer ekibini uyardığını aktaran Bekir G.'niri balondaki bir kadının, "Neden erken iniyoruz, uçuşun bir saat sürmesi gerekiyor" demesi üzerine "Macera mı arıyorsunuz, güvenliğimiz daha önemli" karşılığını verdiğini, bu esnada rüzgârın etkisiyle balonun alçaldığını, elektrik tellerine takılmasını engelleyemediğini belirttiği öğrenildi.

Kaynak: Habertürk