Cadde Kapanın elinde kaldı!

Kapanın elinde kaldı!

05.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

H&M markasının dünyanın en önde gelen modaevlerinden Balmain ortaklığı ile hazırlanan ‘Balmain for H&M’ koleksiyonunun Zorlu Center’da gerçekleşen tanıtım partisi kelimenin tam anlamıyla pazar yerine döndü.

Kapanın elinde kaldı

Kapıların açılmasıyla kendilerini içeri atan davetliler, önlerine çıkan her şeyi ezip geçti. Davetlilere mağaza içerisinde ayrılan yerler yetmeyince, bütün askılar devrildi, kıyafetler yerlere saçıldı. Balmain koleksiyonunun tanıtıldığı özel bölüme geçildiğinde ise ‘alışveriş etkinliği’ yerini kaosa bırakırken, tüm ürünler kapanın elinde kaldı.

Haberin Devamı

Bir köşede birbirlerini ezen sosyetik ünlüler, bir yanda ellerine geçen ürünleri raflardan indirenler, bir kenarda ise ‘can havliyle’ aldıkları ürünleri birbirleriyle değiştirmeye çalışan davetlilerle parti değil ‘kaos’ havası yaşandı. Alışveriş yapmak bir kenara kendimizi ezilmekten kurtarmaya çalıştığımız davette, hızlı bir şekilde içeri dalan Fatih Ürek, ceketlerin önüne adeta barikat kurdu. Ürek’in yanında yer alan Nur Yerlitaş, kadın bölümüne ulaşamazken bulduğu ürünleri kapmaya çalışıyordu. Rafların bir dakika içerisinde tamamen boşaldığı davette, izdihamdan kurtulmaya çalıştığım sırada yerlere saçılan ürünleri toplamaya çalışan oyuncu Merve Boluğur gözüme çarptı.

İŞTE O GÜN YAŞANANLAR


Bütün ürünler yağmalanmış haldeyken bile insanların birbirleriyle kapıştığı davette, yanı başımdaki İvana Sert de ezilme tehlikesi atlattı. Benim için de mağaza içerisinde hareket etmek pek kolay olmadı. Yalnızca kalabalığın sürüklemesiyle hareket edebilen bir topluluk olarak kendimizi en kısa sürede dışarı atmaya çalıştık. ‘Yağma’ sonrası mağaza içerisinde çeşitli etkinlikler ve yiyecek-içecek servisi başlarken, katılımcılar arasında ağlayanlar ve isyan edenler vardı. Davetlilerden birinin gözyaşları içinde “Hiçbir şey kalmamış, her şeyi almışlar” diye bağırması davete damga vurdu.