Galatasaray Fernando Muslera gündem oldu: Allah her şeyi biliyor

Fernando Muslera gündem oldu: Allah her şeyi biliyor

12.05.2024 - 21:43 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın tecrübeli eldiveni son dakika golüyle gelen galibiyet sonrası saha içerisinde takım arkadaşlarıyla konuşurken Türkçe "'Allah biliyor. Allah biliyor. Allah her şeyi biliyor" ifadelerini kullandı. Uruguaylı kalecinin bu sözleri sosyal medyada viral oldu.

Fernando Muslera gündem oldu: Allah her şeyi biliyor

Galatasaray Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük karşısında son dakika golüyle 3-2 galip gelerek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Sarı-kırmızılı takıma mutlu sona ulaşmak için 1 puan dahi yetiyor.   

Haberin Devamı

Galatasaray'ın bu konuma gelmesinde yaptığı kurtarışlarla önemli rol oynayan kaleci Fernando Muslera'nın galibiyet sonrası soyunma odasına giderken sözleri dikkat çekti. Uruguaylı file bekçisi, saha içerisinde takım arkadaşlarıyla konuşurken Türkçe "Allah biliyor. Allah biliyor. Allah her şeyi biliyor" ifadelerini kullandı. Muslera'nın bu sözleri sosyal medyada gündem oldu. 

Fernando Muslera gündem oldu: Allah her şeyi biliyor

BERKAN KUTLU: BU GOLÜ ÇOK BEKLEDİM

Galatasaray'a altın değerinde 3 puanı getiren Berkan Kutlu, duygularını şöyle dile getirdi: "Çok bekledim bu golü. Bu sezon benim için çok çalkantılıydı. Bu golü burada atmak bütün çalışmaların emeğin meyvesi. Çok mutluyum. Sonuçta bu bir ekip çalışması. Berkan'ı görüyoruz ama arkada koca bir ekip var. Onlara da çok teşekkürler. Her gün bu camiaya layık olmaya çalışıyoruz."