Gündem Kara Ekmek 15. bölüm fragmanında soluksuz heyecan-İzle

Kara Ekmek 15. bölüm fragmanında soluksuz heyecan-İzle

27.04.2015 - 10:29 | Son Güncellenme:

Kara Ekmek 15. bölümüyle izleyicilerinin karşısına yepyeni bir bölümle çıkmaya hazırlanıyor. Atv'nin sevilerek izlenen dizisi Kara Ekmek'in 15. bölümünde neler olacak. İşte Kara Ekmek yeni bölümden fragman ve detaylar..

Kara Ekmek 15. bölüm fragmanında soluksuz heyecan-İzle

Kara Ekmek 15. bölüm fragmanı:

Haberin Devamı

Kara Ekmek 14. bölümde ne olmuştu:

Kara Ekmek 14. bölümüyle izleyicilerine yine soluksuz bir bölüm izletti. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kara Ekmek'in yayınlanan son bölümü de yine heyecan doluydu. İşte Kara Ekmek 14. bölümden fragman ve detaylar..

Ahmet’in ani ölümüyle Taylan, öğrendiği sır ve ailesinin mutluluğu arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.Asiye ve Çetin ise kendilerini teslim olmak için hazırlamışlardır.Ancak durumdan habersiz olan ve kocasının acısıyla mahvolan Semra, Asiye’yi ortadan kaldırma planlarına devam edecektir.Mine ve Ali’nin sözlenmesiyle iki tarafın aileleri arasında gerilim yükseklere tırmanır.Mine’nin Taylan’la yüzleşmesi, Ali ile ilişkisine zarar verecektir.Yalı halkı, Ahmet’i kaybetmenin üzüntüsü içindeyken, bambaşka bir şokla sarsılır.Evde bomba etkisi yaratacak konuklarla birlikte herkesin hayatında yeni bir sayfa açılacaktır.

Haberin Devamı

KARA EKMEK 14. BÖLÜM TIKLA İZLE

Kara Ekmek 13. bölümde neler olmuştu:

Ölümün eşiğinden dönen Çetin, ani bir kararla Asiye ile evlenmeye karar verir. Bu karar, Semra'nın nefretini daha da ateşleyecektir. Asiye kendisini bekleyen büyük tehlikeden habersizdir. Ali ile Mine sözlenmeye karar vermişlerdir ancak Pervin hiç beklemedikleri bir kozu önlerine sürer.

Asiye ve Çetin'i ise nikah günü büyük bir sürpriz beklemektedir. Tüm dengeler bir anda altüst olur.

KARA EKMEK 13. BÖLÜM TIKLA İZLE