Cadde Kara Ekmek dizisinde sürpriz ayrılık

Kara Ekmek dizisinde sürpriz ayrılık

17.10.2015 - 09:18 | Son Güncellenme:

Başrollerinde Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli'nin rol aldığı Kara Ekmek dizisinde bir ayrılık yaşandı. Ünlü oyuncu Engin Hepileri, Kara Ekmek dizisine veda etti.

Kara Ekmek dizisinde sürpriz ayrılık

Ünlü oyuncu Engin Hepileri, Kara Ekmek dizisine veda ediyor.

Haberin Devamı

Senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun yazdığı, yönetmenliğini Taner Akvardar'ın yaptığı, başrollerinde ise Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Başak Daşman, Elif Can Ongurlar'ın yer aldığı ekranların sevilen dizisi Kara Ekmek'te ünlü oyuncu Engin Hepileri diziden ayrılıyor.

Dizinin konusu

Asiye yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kızdır. Hayat yeterince üstüne gelmiyormuş gibi bir de sevgilisinden hamile kalır. Ancak sevgilisi onunla evlenmeyi şiddetle reddeder. Asiye de birikmiş öfkesini oğlana salladığı bıçakla alır. Artık Asiye için zaten nefret ettiği mahallesinden kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Gerçek hayatından firarında kardeşi Mine de Asiye’yi yalnız bırakmaz. Ceplerinde para olmayan iki kız kardeş mecburen otostop yaparlar. Bindikleri araba ülkenin sayılı zenginlerinden birinin torununa aittir. Çıktıkları yol, onları düşündüklerinden bambaşka bir yere götürecek ve dört kişinin kaderini sonsuza dek değiştirecektir.

Engin Hepileri kimdir?

Engin Hepileri 3 Mart 1978, İstanbul doğumlu Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, tiyatro yönetmeni.

Kent Oyuncuları kadrosunda yer alan oyuncu, çeşitli oyunlarda rol aldı. Ayrıca 2008 yılında Israel Horowitz'in Kuyruk oyununu yönetti.

Tiyatro çalışmalarına Cağaloğlu Anadolu Lisesi'ndeki orta öğrenimi sırasında başlayan Engin Hepileri, 1996'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2002'de aynı üniversitede oyunculuk alanında yüksek lisans eğitimine başladı ve 2005 yılındaki mezuniyetine kadar araştırma görevlisi olarak çalıştı.

Lise yıllarında Devlet Tiyatroları'nın dört oyununda yer aldı. 1998'de ise Anlat Şehrazat müzikalinde ve Tiyatro Fora'da Ölümsüzler oyununda rol aldı. O yıl Kent Oyuncuları kadrosuna katılan oyuncu bu toplulukta 20 oyunda rol almanın yanı sıra televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde de yer aldı.

2008 yılında tiyatro yönetmenliğine başlayan oyuncu ayrıca Üniversitesinde ve Akademi Kenter'de öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2011-2012 yıllarında TRT Okul Kanalında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan kültür-sanat programında sunuculuk görevini üstlendi. Seslendirme de yapan oyuncu son olarak intikam adlı dizide oynadı.

TV dizileri

İki Arkadaş (1998) - Rıza
Yılan Hikayesi (2000) - Polis
Yedi Numara (2000)
Beşik Kertmesi (2002)
Canım Kocacığım (2002)
Hürrem Sultan (2003) - cihangir
Kampüsistan (2003) - Oğuz
Emret Komutanım (2005) - Sinyor Seyfi
Kızlar Yurdu (2006) - Çavuş Seyfi Sarsılmaz
Çemberin Dışında (2007) - Kıvanç Özyurt
Yasak Elma (2007) - Teoman
Gece Gündüz (2008) - Polis Tekin
Aile Saadeti (2009) - Mahir
Bu Kalp Seni Unutur Mu? (2009) - Engin Doğan
Yaprak Dökümü (2009) - Garson Emir
Küstüm Çiçeği (2010) - Semih
Gönülçelen (2010) - Burhan'ın gençliği
Koyu Kırmızı (2012) - Ufuk
İntikam (2013-2014) - Hakan Eren