Gündem Kara Sevda 44. bölümde Kemal ile Nihan romantik anlar yaşıyorlar!

Kara Sevda 44. bölümde Kemal ile Nihan romantik anlar yaşıyorlar!

10.11.2016 - 10:39 | Son Güncellenme:

Kara Sevda reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Star Tv ekranlarının fenomen dizisi Kara Sevda'da Kemal, Nihan ve Emir üçgeninde şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Kara Sevda 44. yeni bölümüyle Çarşamba saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...

Kara Sevda 44. bölümde Kemal ile Nihan romantik anlar yaşıyorlar

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın Çarşamba akşam yayınlanan bölümünde, Kemal ve Nihan’ın Ozan’ın katilini bulmak için birlikte hareket etmeye başlamasının ardından tekrar sertleşen Kemal ve Emir savaşı ekrana geldi. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kara Sevda'nın başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül Doğulu rol alıyor. Kara Sevda son yayınlanan bölümün ardından izleyiciler büyük bir merakla 44. bölüm fragmanının yayınlanmasını bekliyorlar. Kara Sevda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

Haberin Devamı

KARA SEVDA 44. BÖLÜM FRAGMANI




KEMAL VE EMİR’İN SERT SAVAŞI

Artık iki düşmanın birbirleriyle olan savaşı, ailelerini de hedef almaya başladı. Emir’in, Kemal’i durduracağını düşünerek, ailesinin ekmek teknesi olan berber dükkanını yakması, herkes için şok etkisi yarattı. Kemal’in Emir’e cevabı, hiç beklemediği şekilde en zayıf noktasından geldi. Herkesin öldü bildiği, Kozcuoğlu ailesinin sır gibi sakladığı, Emir’in bitkisel hayattaki annesi Müjgan, basın ordusunun gözleri önünde ambulansla Emir’in evine getirildi.

Kara Sevda’nın yeni bölümü 16 Kasım Çarşamba, saat 20:00’da Star TV’de yayınlanacak.

KARA SEVDA 43. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yaşanacakların ardından, bu defterin, Nihan’la Kemal arasındaki sonsuz bağın kanıtı olduğu kadar, Kemal’in ölümle yaşam arasındaki çizgisi olduğu da anlaşılacaktır. Nihan evde defterin yokluğunu fark ettiğinde, yaşayacağı korkunun bir tarafında kızının hayatı, diğerinde de sevdiği adamın hayatı olacaktır.

Haberin Devamı

Nihan ile Kemal’in araştırmaları, Ozan’ın cinayete kurban gittiğine dair somut bir delil elde etme amacında yoğunlaşır. Kemal, cinayet araştırmasının Nihan’ı Zeynep’e götürdüğünü öğrendiğinde, Nihan’ın arkasında bıraktığı büyük açığı fark edecektir. Kemal ve Nihan’ın Emir’in gölgesinde bundan sonra atacağı her adım için çok dikkatli olması gerekmektedir.

Kemal, Emir’in kendisini durdurabilmek için ne kadar ileri gidebileceğini acı bir şekilde öğrenir. Kendisinden ailesine uzanan savaşın hesabını, Kemal de Emir’e sormadan bırakmayacaktır.

Ozan’ın ölümüne dair şüphelerini ispatlayabilecek yeni bir kanal bulan Kemal, Nihan’la yeniden bir araya gelir. Ozan’ın öldüğü güne dair ortaya çıkacak yepyeni bilgiler, Kemal’in elinde gerçek bir delile dönüşecektir.

Kara Sevda 44. bölümde Kemal ile Nihan romantik anlar yaşıyorlar

KARA SEVDA KÜNYE

Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Hilal Saral
Senaryo: Özlem Yılmaz - Burcu Görgün

Kemal
Burak Özçivit

Nihan
Neslihan Atagül

Emir
Kaan Urgancıoğlu

Leyla
Zerrin Tekindor

Asu
Melisa Aslı Pamuk

Ayhan
Kerem Alışık

Galip
Burak Sergen

Hüseyin
Orhan Güner

Vildan
Neşe Baykent

Ozan
Barış Alpaykut

Haberin Devamı

Fehime
Zeyno Eracar

Zeynep
Hazal Filiz Köse

Tarık
Rüzgar Aksoy

Banu
Çağla Demir

Yasemin
Nihan Aşıcı

Yazarlar