Gündem Kara Sevda dizisinin 72.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda dizisinin 72.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

02.06.2017 - 13:52 | Son Güncellenme:

Kara Sevda dizisi nefes kesen bir bölüm ile 31 Mayıs çarşamba akşamı ekrana geldi. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Kara Sevda dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kara Sevda dizisi 72. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizide Kemal ve Nihan'ın son durumu ne olacağı merak ediliyor.

Kara Sevda dizisinin 72.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ay Yapım imzalı ‘Kara Sevda’nın geçtiğimiz Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde, izleyiciler ilk bölümden bu yana heyecanla bekledikleri o büyük ana şahit oldular. Kemal ve Nihan’ın, dillere destan düğünü dizinin unutulmaz anlarına adını yazdırdı. Merakla beklenen Kara Sevda 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’nın bu haftaki yayınlanan son bölümünde aşkın gücü konuştu. Kemal ve Nihan, “Sonsuza kadar evet!” diyerek aşklarını mühürlediler. Kumsalda masalsı bir düğünle evlenen Kemal ve Nihan, aşka sıkıca tutunulduğu sürece tüm engellerin aşılabileceğini bir kez daha gösterdiler. Kına gecesinden davul ve zurna eşliğinde gelin almaya, damat tıraşından düğün öncesi kayınvalide atışmasına kadar tüm olmazsa olmazların yaşandığı bölümde düğün anı gelip çattığında Kemal ve Nihan, masumiyetin rengi beyazlar içinde, Sertab Erener’in ‘Seyrü Sefer’ şarkısı eşliğinde aşklarını herkese duyurmak üzere konukların karşısına çıktı. Kumsalda, masalsı bir düğünle dünya evine giren Kemal ve Nihan’ın, o gece için dünyanın en mutlu çifti olmasına kimse engel olamadı.

Nihan’ın, artık bir Soydere olarak Kemal’le karşılıklı zeybek oynadığı anlar bölüme damgasını vurdu.

EMİR’İN İNTİKAM HIRSININ SONUCU AĞIR OLDU!

Kemal ve Nihan’ın evlenmemesi için elindeki tüm kozları kullanan Emir, en sonunda Kemal’i öldürmek için harekete geçti. Gözünü intikam hırsının bürüdüğü Emir, eski bir hastanenin basınç odasında Kemal’le aralarındaki hesabı kapamak istedi. Ancak geçmişteki yanlış seçimleri yüzünden ailesine zarar veren Zeynep, vicdanına kulak vererek ağabeyi Kemal’in yardımına yetişti. Kemal’in kurtulduğunu öğrenen Emir, düğüne gölge düşürmek üzere harekete geçerken Zeynep’in onu durdurma çabası trajik bir şekilde sonuçlandı. Kaza geçiren Zeynep, çocuğunu kaybetti. Bu hayattaki son ve de en değerli varlığını kendi hatası yüzünden kaybeden Emir, hayatının en büyük yıkımını yaşadı.

Emir’in oğlunu kaybetmesine yol açan kaza anı: ‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan ve daha büyük bir tehlikeye dönüşen Emir, nasıl bir hamlede bulunacak, artık bir aile olan Kemal ve Nihan’ı neler bekleyecek gibi sorular cevap bulacak. ‘Kara Sevda’nın yeni bölümü 7 Haziran Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de ekranlara gelecek.

KARA SEVDA 71. BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Leyla’nın son anda Asu’nun ölümcül hamlesinin önüne geçmesinin bedeli olur. Leyla tutuklu yargılanır. Kemal ise hem Leyla için, hem de Emir’e hak ettiği cezayı vermek için elinde tuttuğu tüm delilleri savcılığa teslim eder.

Nihan ile Kemal düğünlerini ertelemişken, Leyla’nın tutukevinden yazdığı mektup her şeyi değiştirir. Yaşananlardan sonra tek tesellisi Nihan’la Kemal’in düğünün ertelenmesi olan Emir’in sevinci kısa sürer.

Emir düğünü ertelemek için hamleleri arka arkaya sıralarken, Kemal’in savcılığa sunduğu belgeler, önce Emir’i sonra Kozcuoğlu Holding’i yakacak bir aleve dönüşecektir.

Kemal, düğünlerinin kusursuz olması için bütün önlemleri alırken, yaklaşan tehlikeyi Nihan’a hissettirmemeye kararlıdır. Emir ise Kemal’in karşısına bambaşka bir planla çıkmaya hazırlanmaktadır.

Haberin Devamı

Sevdiği adamın karanlık tarafına nikah gecesinde şahit olan Zeynep, Emir’in ağbisinin düğün gecesi bir felakete imza atmasını engellemek için Emir’i mercek altına alır.

Emir düğünü imkansız kılmak için son dokunuşu bizzat yapar ve Kemal’in yiyeceği en ağır vurgunu hazırlar. Kemal adım adım kendi sonuna yaklaşırken, Nihan Kemal’in yokluğunu fark eder.

Hayatla ölüm arasında gidip gelen dakikalarda, bir yanda sonsuz mutluluğu aralayacak kapı; bir yanda da cehennemi çağıracak bir karanlık beklemektedir.