Gündem Karadayı 93. yeni bölüm fragmanı yayında

Karadayı 93. yeni bölüm fragmanı yayında

10.01.2015 - 09:02 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Karadayı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta 93. bölüm ile ekrana gelecek Karadayı dizisinde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Her sahnesiyle gündeme bomba gibi düşen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Şimdiden merak konusu oldu. Özet ve fragman bilgileri haberimizin detayından takip edebilirsiniz...

Karadayı 93. yeni bölüm fragmanı yayında

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Karadayı dizisinin son bölümünde Sosyete Yusuf, Sarı Cemal'in konuşmasına engel olabilecek midir? Mahir sonunda bombayı koyan kişinin kim olduğunu öğrenebilecek midir? merakı sarmıştı. Peki bu hafta neler olacak? Mahir yine intikam peşinde koşacak mı? Yoksa aşkıyla yeni bir hayata mı başlayacak?

Sarı Cemal'in adamları evdeki kişinin Mahir olduğunu düşünerek kurşun yağdırmaya başlarlar. Neye uğradığını şaşıran Feride korkuyla yatağın altına saklanır. Kurşunlardan kurtulmuş olsa da tehlike devam etmektedir. İçeri girip Mahir'in ölüp ölmediğinden emin olmak isteyen Kandemir ve adamları evi aramaya başlar.

Feride, Kandemir ve adamlarından kurtulabilecek midir?

Mahir zamanında eve yetişmeyi başarabilecek midir? Evi taratıp kendisini öldürmek isteyen kişinin Sarı Cemal olduğundan emin olan Mahir, onu bulmak için işlettiği eve gider. Mahir'in kapıya dayandığını anlayan Sarı Cemal köşkten kaçmayı başarır. Mahir köşkü ele geçirip Sarı Cemal'e haber gönderir. Sarı Cemal, karşısına çıkmazsa Mahir köşkü yakacaktır. Sarı Cemal'in ise buna hiç cesareti yoktur.

Haberin Devamı

Olaylar çığırından çıktıkça paniğe kapılan Sarı Cemal kabadayılardan yardım ister. Beklediği desteği bulamayınca da Seyis'le Sosyete Yusuf'a haber yollar. Eğer Mahir'i durdurmazlarsa, Mahir'e annesinin ve torun Nazif'in ölmesine neden olan bombayı Sosyete Yusuf'un koydurttuğunu söyleyecektir. Sosyete çok öfkelenir ve Belgin'den Sarı Cemal'i bulmasını ister. Sosyetenin Sarı Cemal'i öldürteceğini anlayan Belgin yeni bir oyun peşindedir. Sarı Cemal'i Mahir'e bildiklerini anlatması konusunda ikna etmeyi başarır.

KARADAYI 93. BÖLÜM FRAGMANI



Karadayı Yine Zirvede

Karadayı, tüm kişilerde 6.94 izlenme oranı ve 17.63 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de 6.57 izlenme oranı ve 16.61 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

TÜM KATEGORİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU

Karadayı, tüm kişilerde 6.94 izlenme oranı ve 17.63 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de 6.57 izlenme oranı ve 16.61 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Yazarlar