Gündem Karagül 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Karagül 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

10.04.2016 - 12:04 | Son Güncellenme:

Ekranların izlenen dizisi Karagül yeni bölüm heyecanı başladı. Cuma günü ekrana gelen Karagül dizisinde gerginlik tırmanmıştı. İzleyiciyi meraklandıran ise Karagül 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu oldu. İşte Karagül son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm haberi.

Karagül 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Karagül yepyeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmıştı. Başrollerinde Ece Uslu,Saruhan Hünel ,Mesut Akusta ve Şerif Sezer'in olduğu, prodüksiyonu Avşar Film tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin FOX kanalında yayınlanan televizyon dizisidir. 29 Mart 2013 tarihinde yayınlanmaya başlanan dizi, ilk sezon finalini 14 Haziran 2013 akşamı yapmıştır. Merakla beklenen Karagül dizisi 117. bölüm fragman haberi.

Haberin Devamı

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kendal ve Kasım arasındaki savaş tırmanarak devam ederken, Kendal’ın kurduğu tuzak Kasım’ı demir parmaklıkların arasına gönderir. Ayşe, babasının da içeri girmesiyle kendini büyük bir boşluğun içinde bulur.Kadriye’nin ortaya çıkardığı sır, Kendal’ı gitgide sıkıştırmaya başlar. Sırla ilgili bilgileri tek tek birleştiren Kendal, bir yandan kendi kaçınılmaz sonuna doğru giderken, bundan en büyük payı Asım alacaktır. Nazlı’nın abileri Baran’ı ve konağı gitgide sıkıştırmaya devam etmektedir. Ne ile karşı karşıya olduklarını gören Narin ve Ebru oğullarını kurtarmak için ne yapacaklar?

KARAGÜL 117. BÖLÜM FRAGMANI

Karagül Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ebru Şamverdi: Ece Uslu

Baran Şamverdi: Mert Yazıcıoğlu

Haberin Devamı

Kendal Şamverdi: Mesut Akusta

Kadriye Şamverdi: Şerif Sezer

Narin Mercan: Özlem Conker

Maya Şamverdi: İlayda Çevik

Ada Şamverdi: Ayça Ayçin Turan