Gündem Karagül 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Karagül 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

25.05.2015 - 10:40 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin sevilen dizisi Karagül yine herkesi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Ebru, çocuğunun ölmediği gerçeği ile ilgili büyük şok yaşarken; Murat yalan mı söyledi? Karagül 86. bölüm fragmanı ve nefes kesen görüntüler haberimize.

Karagül 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Karagül 86. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ebru çocuğunun kim olduğunu bulabilecek mi? Murat ile ilgili ortaya atılan iddialar doğru mu? Karagül 86. bölüm ile 29 Mayıs Cuma günü Fox Tv'de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

KARAGÜL 86. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kendal, konakta Kenan’ı alt etmek için hamlesini yapmayı beklerken, konak kadınları, Özlem ve Kasım’la ilgili gerçekleri Kendal duyduğunda neler olacağının telaşındadır. Özlem’in eve geri dönmesi ile birlikte gerilim iyice tırmanır.

Kurtulduğunu düşündüğü bir anda Kendal’ın gerçekleri öğrenmesi Özlem’i bir kez daha namlunun ucuna getirir. Diğer yandan kafeyle ilgili meseleyi çözmek için Baran’ın peşinde İstanbul’a giden Ebru’yu hayatının en büyük şoku beklemektedir. Ebru ilk oğlunun ölmediğini öğrenir.

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta, Hilal Altınbilek ve Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı Karagül dizisi 12 Haziran akşamı yayınlanacak olan 88. bölümüyle sezona ara verecek. 3 sezon boyunca yayınlandığı akşamın en çok izlenen dizisi olan yapımın, başarısını gelecek sezona taşıyıp taşımayacağı ise merak konusu.