Gündem Karagül 94. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Karagül 94. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

02.11.2015 - 15:30 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Karagül 94. bölüm fragmanını yayınladı. Narin, kendini ve Ebru'yu ölüme sürükledi. Peki Ebru ölecek mi? Karagül 94. bölüm fragmanı ve merak edilen detaylar haberimizde.

Karagül 94. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Karagül yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 94. bölüm fragmanını yayınlayan dizide Narin, Ebru'nun ölümüne sebep olacak mı? Baran hayatı ile gerçeği öğrenmek üzere..

Haberin Devamı

Karagül 94. bölüm ile 6 Kasım Cuma akşamı FOX TV'de..

KARAGÜL 94. BÖLÜM FRAGMANI

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karagül son bölümünde yer yerinden oynayacak. Büyük hesaplaşmaların damga vuracağı Karagül'de Ebru ve Narin'in savaşı giderek daha tehlikeli bir hal alır. Ebru'nun artık dayanacak gücü kalmamıştır, ne olursa olsun Baran'a oğlu olduğunu söyleyecektir. Narin'in Kendal istediği yardım işe yaramazken; Ebru gözü dönmüş bir şekilde Kendal'a kafa tutar.

Bu sırada Narin, Baran'ın gerçeği öğrenmemesi için elinden geleni yapar. Hatta canını bile ortaya koyar. Kendal'ın büyük sonunu hazırlayan Kenan ise onun elindeki tüm iş imkanlarını elde etmek için savaş açar. İyiden iyiye köşeye sıkışan Kendal ne yapacağını şaşırır. Ebru, Baran'a gerçeği anlatacak mı? Ebru ve Narin arasındaki hesaplaşma sürecek mi; Maya tutuklanacak mı?