Gündem Kardeşten miras katliamı: 6 ölü

Kardeşten miras katliamı: 6 ölü

07.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ordu’da M.B. adlı kişi, aralarında miras paylaşımı nedeniyle husumet bulunan ağabeyi M.B.’nin evine bayramlaşmaya gitti. İki kardeş burada da tartışınca M.B. ağabeyi ile yengesi ve 3 yeğenini av tüfeğiyle öldürüp canına kıydı

Kardeşten miras katliamı: 6 ölü

Ordu’nun Altınordu ilçesinde miras kavgası katliama dönüştü. M.B. adlı kişi miras tartışması nedeniyle kavga ettiği ağabeyi M.B.’yi, yengesini ve yeğenlerini vurarak öldürdü, ardından da intihar etti. Olay dün gece Ordu’nun ilçesine bağlı Yaraşlı Mahallesi’nde meydana geldi.

Haberin Devamı

İddiaya göre ağabeyi M.B., daha önceden aralarında miras paylaşımı nedeniyle husumet bulunan ağabeyi M.B.’nin evine bayramlaşmaya gitti. Burada bir kez daha miras paylaşımı nedeniyle iki kardeş arasında tartışma çıktı. Yaşanan arbedenin zardından M.B. ziyaretine gittiği ağabeyinin evinde av tüfeği ile dehşet saçtı. M.B.’nin silahından çıkan saçmaların isabet ettiği ağabeyi M.B. ile yengesi ve 3 yeğeni yaşamını yitirdi.

Kendini vurdu

Ağabeyinin evinde katliam yapan M.B. daha sonra aynı silahla kendisini vurarak intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken jandarma ekipleri yeni bir olay yaşanmaması için mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.