Gündem Karısı ‘boşarım’ deyince 70’den 50 bedene indi

Karısı ‘boşarım’ deyince 70’den 50 bedene indi

14.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dengesiz beslenme nedeniyle 156 kiloya çıkan işçi emeklisi Hüseyin Arı (53), eşi Fatma Arı’nın “Seni boşarım, hastalanırsan da bakmam” tehdidi üzerine 1 yılda yaklaşık 63 kilo verdi ve 70’den 50 bedene düştü.

Karısı ‘boşarım’ deyince 70’den 50 bedene indi


Demir çelik fabrikasında vardiya amiri olarak görev yaptığı dönemde dengesiz beslendiği için çok kilo aldığını, yediğine içtiğine hiç dikkat etmediğini söyleyen 2 çocuk babası Arı, şöyle konuştu:

Baskül bile tartamıyordu
“Aslında kilo almaya 15-20 yıl önce başlamıştım ama son dönemlerde kendimi hiç kasmamıştım. Yemekler çok güzeldi, ben de kilo aldım. En son 155-156’yı gördüm. Eşim ‘bu böyle olmaz’ dedi ama ben önce dikkate almadım. Sıkıntılar başladı, merdiven çıkarken sorun yaşamaya başladım. Eşim de bana bakmayabilirdi. Hatta ‘böyle gidersen boşanma durumu olur’ dedi. Belki latife anlamında konuştu ama beni çok etkiledi. Karabağlar’da obezite merkezi buldum. O kadar ağırdım ki sağlık ocağındaki baskül ben üzerine çıkınca göstermedi, şaşırdı. Hemşire de ‘Karın seni nasıl boşamıyor’ deyince inat ettim, kilo vermeye başladım.”