Gündem Karne okuldan şenlik belediyeden

Karne okuldan şenlik belediyeden

27.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kadıköy Belediyesi, 25 Ocak’ta başlayan yarıyıl tatili için çocuklara eğlenceli bir program hazırladı.

Karne okuldan  şenlik belediyeden

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi, Barış Manço Kültür Merkezi, Çocuk Sanat Merkezi ve Kozyatağı Kültür Merkezinde gerçekleşecek yarıyıl şenlikleri 7 Şubat’ta son bulacak. Her yaştan çocuk için ayrı oyunların seçildiği tiyatro oyunları karne şenliği kapsamında indirimli, bazı etkinlikler ise ücretsiz izlenebilecek.

Haberin Devamı

Atölyeler düzenlenecek

Kadıköy Belediyesi Yarı Yıl Şenliği’nde; tiyatro, bale, sanat dallarıyla ilgili atölyeler ile birbirinden eğlenceli öğretici toplam 126 etkinlik ile çocukları tatilde sanata doyuracak.

Şenlik kapsamında Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi de çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirecek. “Şarkılarla Masallar 2” müzikali ile çocuklar, pop orkestrası eşliğinde, neşeyle hep beraber şarkılar söyleyecekler. Çocuk Sanat Merkezi’nin düzenlediği ve çocukların ücretsiz katılabileceği atölyeler Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Festivalde; Kadıköy Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma Takımı BAK Kadıköy ekibinin “Bir Afet Masalı” adlı müzikal oyunları çocukları afetlere karşı bilinçlendirecek. Müzikal tiyatroda, çocuklar hem eğleniyor hem de kendi hayatlarını kurtarmayı öğreniyorlar.