Ege Karpuzlu, sosyal tesisle farklı olacak

Karpuzlu, sosyal tesisle farklı olacak

15.08.2017 - 06:04 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karpuzlu Sosyal Tesisi’ni hizmete açtı:  Aydın merkezde ne varsa aynısı Karpuzlu’da da olacak dedik, yaptık

Karpuzlu, sosyal tesisle farklı olacak

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karpuzlu’ya verdiği sözü tuttu, Karpuzlu Sosyal Tesisi’nin açılışını yaptı. Açılışa, Başkan Çerçioğlu’nun yanı sıra Karpuzlu ilçe Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Çerçioğlu’yla tokalaşmak isteyen Karpuzlu halkı uzun kuyruklar oluşturdu.

Haberin Devamı

15 milyonluk yatırım

Çerçioğlu, sıcak havada kendilerini yalnız bırakmayan Karpuzlu halkına teşekkür etti, “Biz yola çıkarken Aydın’ı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacağız demiştik. Aydın merkezde ne varsa Karpuzlu’da olacak. Karpuzlu bugüne kadar maalesef hizmet alamamış. Turist Ömer gibi gelip gitmişler, biz gedik mi hizmet için geliriz” dedi. Her yere eşit hizmet götürdüklerini belirten Özlem Çerçioğlu, “Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Karpuzlu’ya 15 milyon TL yatırım yaptık. ASKİ olarak toplam 48 bin 18 metre hat çalışması yapılmıştır. Fen İşleri olarak bugüne kadar Karpuzlu ve mahallerinde toplam 230 bin metre kare yol yaptık. Sizler arkamızda olduğunuz sürece günde 18 saat çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Tesisin içinde yüzme havuzu, oyun parkı ve kafeterya gibi birçok aktivitenin olacağı alanlar olacak.