Teknoloji Karşınızda Apple Watch ‘un Türkiye çıkış tarihi ve fiyatları

Karşınızda Apple Watch ‘un Türkiye çıkış tarihi ve fiyatları

21.07.2015 - 09:45 | Son Güncellenme:

Oldukça etkileyici bir tanıtımla hayatımıza giren Apple Watch geçtiğimiz aylarda doğrudan Apple kanalı ile olmasa da sonunda Türkiye’de de alınabilir duruma gelmişti. Tanıtılması ile en çok tercih edilen Apple Watch...

Karşınızda Apple Watch ‘un Türkiye çıkış tarihi ve fiyatları

Oldukça etkileyici bir tanıtımla hayatımıza giren Apple Watch geçtiğimiz aylarda doğrudan Apple kanalı ile olmasa da sonunda Türkiye’de de alınabilir duruma gelmişti. Tanıtılması ile en çok tercih edilen Apple Watch modellerinden biri olan Apple Watch Sport modelini Türkiye’de satışa sunan Markafoni ise Apple Watch bekleyenlerin yoğun ilgisi ile karşılaşmıştı. Apple Watch’ın Türkiye’de merakla beklenmesine karşın Haziran ayında da gelmeyeceğinin duyurulması ile birçok kişi Apple Watch Sport ‘u yurtdışından sipariş verirken, bu şansa sahip olamayan kişilere alternatif alış kanallarına gözünü dikmişti. Gelen son haber ise Apple Watch 'u bekleyenleri oldukça sevindirdi.

Haberin Devamı

Apple, yapmış olduğu resmi açıklama ile Türkiye için Apple Watch 'un satış tarihini ve fiyatını açıkladı. Apple'ın paylaştığı görselde de görüldüğü gibi 31 Temmuz saat 7.01 'den itibaren Türkiye 'de alınabilir durumda olacak olan Apple Watch 'un fiyatları ise modele göre değişkenlik gösteriyor. İşte Apple Watch 'un Türkiye 'de satışa sunulacak modelleri ve fiyatları Apple Watch Sport: 1.249 TL-1.399 TL Apple Watch: 1.999 TL-3.899 TL Apple Watch Editon: 34.000 TL-56.000 TL Yukarıda yer alan Apple Watch modellerindeki fiyat aralıklarının neden oluştuğuna gelirsek bu durum tamamen malzeme kalitesine, kayışlarına ve boyutlarına göre değişiklik gösteriyor.