Kastamonu Kastamonu Belediyespor Antrenörü Günal'dan açıklamalar

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Günal'dan açıklamalar

13.11.2016 - 17:41 | Son Güncellenme:

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Günal: "Kazandığımız için mutluyuz ancak sakatlanan oyuncularımız var bu nedenle üzüntülüyüz"

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Günaldan açıklamalar

KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'de Artsam Koleji'ni 36-22 mağlup eden Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Hakan Günal, "Kazandığımız için mutluyuz, ancak sakatlanan oyuncularımız var bu nedenle üzüntülüyüz." dedi.

Haberin Devamı

Günal, Artsam Koleji maçı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, sakatlıklardan dolayı eksikliklerinin olduğunu belirtti.

Takım olarak yaşadıkları oyuncu eksikliğinde federasyonun oyuncu lisansı çıkarmadaki tutumunun da etkili olduğunu ileri süren Günal, şunları kaydetti:

"Federasyonun keyfi nedenlerinden dolayı 2 arkadaşımızın lisansının yetişmedi. Bir genel sekreter gidiyorsa yerine vekalet edecek birinin olması lazım. Biz bütün sorumluluklarımızı yerine getirdik ancak genel sekreterin olmamasından dolayı iki oyuncumuzun lisansını çıkartamadık. Bu hoş bir şey değil. Eğer lisanslarını çıkartabilseydik bugün deneme şansı bulacaktık. Kazandığımız için mutluyuz ancak sakatlanan oyuncularımız var bu nedenle üzüntülüyüz."