Samsun Kavak'ta Halkla Buluşma Toplantısı

Kavak'ta Halkla Buluşma Toplantısı

03.05.2017 - 16:18 | Son Güncellenme:

.

Kavakta Halkla Buluşma Toplantısı

SAMSUN (AA) - Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar, İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında, halkla buluşma toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Hasan Gökpınar, Emniyet Müdürü Vekili Şeref Çınar, İlçe Müftüsü Abdullah Karaca, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yangöz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergin Taş, Nüfus Müdürü Osman Takçı, Devlet Hastanesi Başhekimi İsa Şimşek, Yaşar Doğu Mahallesi muhtar ve vatandaşları katıldı.

Toplantı, Kaymakam Gökpınar'ın kendisini ve toplantıya katılan daire amirlerini tanıtması ile başladı. Vatandaşların istek ve sorunlarıyla ilgili cevap ve çözüm yolları Kaymakam Gökpınar ve ilgili kurum yetkilileri tarafından anlatıldı. İlçenin genel asayiş durumu hakkında bilgi veren Kaymakam Gökpınar, Yaşar Doğu Mahallesi Melik Gökçek Parkı ve çevresinde asayiş önlemlerini artıracaklarını ve zaman zaman da kendisinin kontrole çıkacağını aktardı.

Haberin Devamı

Asayişin sağlanmasında vatandaşların desteğine ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Kaymakam "Güvenlik güçlerimiz görevini en iyi şekilde yürütmeye çalışıyor. İlçemizde genel asayiş durumu normal.Ama bu konuda sizlerin desteğine de ihtiyacımız var. Polisimizi, jandarmamızı ilgilendiren olaylar görürseniz anında emniyet ve jandarmayı haberdar ediniz." dedi.

Toplantı, Kaymakam Gökpınar'ın yardım toplama mevzuatı hakkında bilgi vermesi ve beton yerine ahşap cami yapılması önerisinin ardından sona erdi.

Yazarlar