Gündem Kavgayı ayırırken taksisi çalındı

Kavgayı ayırırken taksisi çalındı

11.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi’nde çalışan şoför Cemal Bahadır, geçen pazar “34 TFS 72” plakalı aracıyla Bakırköy’e geldi.

Kavgayı ayırırken taksisi çalındı

Burada aile oldukları ileri sürülen 4 kişi araca bindi. Erkek müşteri Şirinevler’e gitmek istediklerini söyledi. Araç seyir halindeyken kadın ile erkek kavgaya başladı.

Haberin Devamı

Taksi, müşterilerin isteğiyle bir süre Bakırköy civarında dolaştı. Yenimahalle’ye geldiklerinde taksideki kadın, erkek ve 2 çocuk araçtan indi. Erkek müşteri taksiciye 30 TL para verdi. Ancak daha sonra yeniden taksiye binen şüpheli, Kumkapı’ya gitmek istediğini söyledi. Araç Kumkapı’ya doğru ilerlerken, Yenimahalle’de inen kadın müşteri başka bir taksiyle takibe başladı. Cemal Bahadır’ın kullandığı taksi trafik yoğunluğundan dolayı Bakırköy İstanbul Caddesi üzerinde durdu. Bu sırada takibi sürdüren kadın koşarak taksinin üzerine çıktı ve camları yumruklamaya başladı. Şoför Bahadır, araçtan inip kadını sakinleştirmeye çalışırken, taksideki şüpheli müşteri direksiyona geçip araçla birlikte kayıplara karıştı. Taksisi çalınan şoför, şikayetçi olurken, kadının da ifadesi alındı. l DHA