Gündem Son dakika: Kavurmacı ve Çapkın tutuklandı

Son dakika: Kavurmacı ve Çapkın tutuklandı

17.06.2017 - 13:23 | Son Güncellenme:

Ömer Faruk Kavurmacı ve Hüseyin Çapkın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son dakika: Kavurmacı ve Çapkın tutuklandı

TUSKON iddianamesi kapsamında hakkında yakalama kararı çıkınca yeniden gözaltına alınan ve sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Ömer Faruk Kavurmacı ile FETÖ'nün mülkiye yapılanması soruşturması kapsamında hakkında yeniden yakalama kararı çıkınca gözaltına alınan ve sabah saatlerinde İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Hüseyin Çapkın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Nöbetçi İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi farklı iki mahkemeden haklarında tutuklamaya yönelik yakalama kararı bulunan Ömer Faruk Kavurmacı ve Hüseyin Çapkın'ın işlemlerini gerçekleştirdi. Tutuklama kararlarını iki şüphelinin yüzlerine okuyan mahkeme heyeti Kavurmacı ve Çapkın'ı tutuklayarak cezaevine gönderdi

İş adamı Ömer Faruk Kavurmacı Metris Cezaevinde

TUSKON'a yönelik FETÖ soruşturması kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen ve bugün çıkarıldığı mahkemece yeniden tutuklanan iş adamı Ömer Faruk Kavurmacı, Metris Cezaevine getirildi.
FETÖ soruşturması kapsamında TUSKON yönetici ve üyelerine yönelik 86 sanık hakkında hazırlanan iddianamede “silahlı terör örgütü üyeliği” suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapsi istenen iş adamı Ömer Faruk Kavurmacı, gözaltına alınmıştı. Bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına sevk edilen iş adamı Ömer Faruk Kavurmacı tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.
Kavurmacı, araçtan indikten sonra eline aldığı valiziyle bir süre bekledi. Daha sonra basın mensuplarının fark edilmesi üzerine Kavurmacı yeniden araca bindirildi. Araç daha sonra cezaevinin kapısına sıfır şekilde yanaştıktan sonra iş adamı Kavurmacı, polis aracındaki bavulunu da alarak cezaevine girdi.

Haberin Devamı