Gündem Kayıp Serdar Kandemir'in babası yakalandı

Kayıp Serdar Kandemir'in babası yakalandı

20.04.2016 - 14:11 | Son Güncellenme:

Kayıp Serdar Kandemir'i kaçırdığı iddia edilen firari baba Kader Kandemir polis tarafından yakalandı

Kayıp Serdar Kandemirin babası yakalandı

Ankara'da kaybolan 8 yaşındaki Serdar Kandemir'i, firari babasının kaçırdığı yönündeki iddialar üzerine yakalanan baba Kader Kandemir, olayla ilgisi olmadığı yönündeki ifadesinin ardından kalan cezasını tamamlamak üzere Kırşehir'deki cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Çankaya İmrahor Mahallesi'nde, 14 Nisan Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine dönmeyen ve İmrahor Deresi'ne düştüğü öne sürülen ilkokul 2. sınıf öğrencisi Serdar Kandemir'in akıbeti araştırılıyor.

Kayıp çocuğu, annesi Fadime Aygün'ün ilk eşi Kader Kandemir'in kaçırdığını iddia etmesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

KAYBOLAN ÇOCUĞUN SON GÖRÜNTÜSÜ

Kaldığı Kırşehir Açık Cezaevinden bir hafta izin aldıktan sonra dönmeyen ve firari olan Kader Kandemir'in yakınlarını takip eden polis, firari babayı abisinin yanına geldiğinde yakaladı. Emniyetteki ifadesinde, "Bırakın çocuğu kaçırmayı, ben eski eşimin yaşadığı yeri dahi bilmiyorum" dediği öğrenilen Kader Kandemir, kalan cezasını tamamlaması için cezaevine konulmak üzere Kırşehir'e gönderildi.

Haberin Devamı

Öte yandan, Serdar Kandemir'in dereye düştüğünü savunan görgü tanıkları da bulunduğu, arama çalışmalarının bu yönde sürdüğü bildirildi.

İlkokul 2. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Serdar Kandemir, 14 Nisan Perşembe günü Ankara'nın Çankaya ilçesi İmrahor Mahallesi'ndeki okulundan çıktıktan sonra kaybolmuştu.