Gündem Kayıtdışı 6. bölüm fragmanında Nejat ölüm kalım savaşı veriyor!

Kayıtdışı 6. bölüm fragmanında Nejat ölüm kalım savaşı veriyor!

16.10.2017 - 11:39 | Son Güncellenme:

Kayıtdışı 5. son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Pazartesi akşamları FOX TV'de ekrana gelen Kayıtdışı 6. yeni bölüm fragmanını da yayınladı. Kayıtdışı yeni bölümde Nejat ölüm kalım savaşı veriyor.

Kayıtdışı 6. bölüm fragmanında Nejat ölüm kalım savaşı veriyor

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kayıtdışı 5. son bölümde Ali Kemal'in Ekrem'in kasasında ulaştığı isim ekipte şaşkınlığa yol açar. Ali Kemal ve ekibi için yeni isme ulaşmak hiç de kolay olmayacaktır. Aradıkları isim akıl hastanesinde yatmaktadır.

Haberin Devamı

Kayıtdışı 5. son bölümün ardından 6. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm 23 Ekim Pazartesi günü FOX TV'de...

KAYITDIŞI 6. BÖLÜM FRAGMANI

KAYITDIŞI 5. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekrem’in kasasında ulaştığı isim, Ali Kemal ve ekibini büyük sürprizlerle karşı karşıya getirecektir. Ulaştıkları isim akıl hastanesinde yatmaktadır. Onu oradan sessizce çıkarabilmek, Ali Kemal’in ekibi için hiç de kolay olmayacaktır. Ekrem, evinin birileri tarafından dinlendiğinin farkındadır ve kendisini dinleyenlere bir tuzak hazırlar. Ekrem’e büyük bir operasyon hazırlığında olan Melek, kurulan tuzağa adım adım yaklaşmaktadır.

Zeynep, çalıştığı ilaç firmasında son kullanma tarihi geçmiş ilaçların imha edilmediğinden şüphelenir. Bu şüphe, Zeynep’in kendisini tehlikeli bir olayın içinde bulmasına sebep olur. Ona yardım etmek için gelen Ali Kemal’i ise başka sürprizler beklemektedir...