Kütahya Kaymakam Çiçek: Köylerimizin İhtiyaçları Önceliğimiz

Kaymakam Çiçek: Köylerimizin İhtiyaçları Önceliğimiz

12.12.2018 - 11:39 | Son Güncellenme:

.

Kaymakam Çiçek: Köylerimizin İhtiyaçları Önceliğimiz

Köy ziyaretlerine devam eden Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Mukadder Demir, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Yıldırım ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Hüsnü Kabar ile birlikte Samrık Köyünü ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Köy Muhtarından bilgiler alan Çiçek, vatandaşlarla da bir araya gelerek, onların sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda geçen sohbette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Kaymakam Çiçek, beraberindeki heyet ile birlikte, Samrık Köyü Hamamını ve daha önceki yıllarda yangın dolayısıyla evi kullanılamaz hale gelen Seyfettin Zeybek’e ait evin inşaatını yerinde inceledi.
Sorun ve talepleri yerinde incelemek ve çözüm üretebilmek maksadıyla, ilçeye bağlı köyleri mümkün olduğunca sık olarak ziyaret etme gayretinde olduklarını belirten Kaymakam Çiçek, “İlçe merkezinde ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek ve onların yaşam standartlarını mümkün olan en iyi duruma getirmek için hep birlikte çaba gösteriyoruz. Bugün, köylerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızla hasbıhal ettik, onların sorunlarını ve taleplerini dinledik. Önümüzdeki yıl yatırım programımızı geniş tuttuk. Bütçe imkanlarımızı da zorlayarak, mümkün mertebe köylerimizdeki ihtiyaçları gidermeye çalışacağız” diye konuştu.(YD-EFE)