Tunceli Kaymakam Kazez, Görüş Alışverişinde Bulundu

Kaymakam Kazez, Görüş Alışverişinde Bulundu

23.01.2017 - 15:01 | Son Güncellenme:

.

Kaymakam Kazez, Görüş Alışverişinde Bulundu

TUNCELİ (AA) - Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, ilçede görev yapan idareci, kurum yetkilileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Kaymakam Kazez'in, Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy, İlçe Jandarma Komutanı Özgür Çelebi'nin de katılımıyla ilçediki kurum yetkileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldiği belirtildi.

İlçe sorunlarının belirlenmesi ve yürütülecek çalışmaların birlikte planlanması amacıyla böyle bir toplantının gerçekleştirildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kamu hizmetlerinin en iyi şekilde sunulması, kamu kurum ve kuruluşlar arasında uyum ve işbirliğinin güçlendirilmesini amaçlayan toplantıda, ilçenin genel sorunları değerlendirildi. Adalet, sevgi, saygı, hoşgörü ve fedakarlık içerisinde görev yapma gayreti herkesin ortak hedefidir. Mesai arkadaşlarımız ve tüm hizmet paydaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı yaparken, vatandaşlarımızın muhtemel problemlerinin erken ve etkin çözülmesi, kamu hizmetlerinin sağlıklı yürütülmesi için zaman zaman değerlendirici toplantılarda bulunuyoruz."

Yazarlar