Muş Kaymakam Özkan'ın Köy Ziyaretleri

Kaymakam Özkan'ın Köy Ziyaretleri

12.01.2018 - 10:35 | Son Güncellenme:

.

Kaymakam Özkanın Köy Ziyaretleri

MUŞ (AA) - Hasköy Kaymakamı Ahmet Özkan, kurum müdürleriyle yaptığı köy ziyaretlerinde vatandaşların isteklerini dinledi.

Haberin Devamı

İlçenin Koğuktaş köyünü ziyaret eden Özkan ve beraberindekiler, taziye evinde vatandaşlarla bir araya gelerek, yapılan yatırımlar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bu yılın ilk köy ziyaretini gerçekleştirdiğini belirten Özkan, geçen yıl Koğuktaş köyüne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan (SYDV) 100 bin lira sosyal yardım yapıldığını dile getirdi.

Kaymakam Özkan, şöyle devam etti:

"Bu toplantıların amacı vatandaşlarımızı kaymakamlığa değil bütün kamu kurumları vatandaşımızın ayağına götürmektir. Bu toplantıya komşu köy muhtarlarımız da davet edildi. Muhtarlarımızı davet ederken de herkes kendi köyünün daha iyi şartlarda olup olmadığını gözlemlediği, kıyaslamanın olduğu bir toplan oluyor. Bütün kurum amirlerimiz burada. Amacımız bütün konuların çözümü yerinde ve en hızlı şekilde gerçekleşmesi sağlamak."

Haberin Devamı

Özkan, ziyaret sonunda köydeki okulda öğrenim gören 43 öğrenciye giyim yardımında bulundu. SYDV de ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yaptı.

Yazarlar