Kars Kayseri'de İlk Galibiyetini Alan Genç Kafkars'ta Sevinç Yaşanıyor

Kayseri'de İlk Galibiyetini Alan Genç Kafkars'ta Sevinç Yaşanıyor

17.11.2016 - 14:12 | Son Güncellenme:

.

Kayseride İlk Galibiyetini Alan Genç Kafkarsta Sevinç Yaşanıyor

Kars’ın tek profesyonel spor kulübü olan Genç Kafkars Spor, Voleybol takımında Kayseri Melikgazi galibiyetinin haklı sevinci yaşanıyor.
Kars’ta hiç kimsenin destek olmadığı ve kendi imkanlarıyla Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Liginde Kars’ı temsil eden Genç Kafkars Spor voleybol takımı, deplasmanda Kayseri Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştığı Melikgazi Spor’u 3-1 mağlup etti.
Karşılaşmanın ilk setini 25-20 kaybettikten sonra diğer setlerde etkili bir oyun sergileyerek, ikinci seti 20-25, üçüncü seti 23-25 alarak 2-1 öne geçen Genç Kafkars Spor, son sette rahat bir oyun sergileyen seti 13-25 gibi farklı bir skorla kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Melikgazi deplasmanından 3 puanla dönen Kars temsilcisi önemli bir galibiyete imza atmış oldu.
Genç Kafkars Spor Antrenörü Alaattin Kurtaal, Kayseri’de haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Kurtaal, “Takımımız adına büyük önem taşıyan karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık. Çeşitli nedenlerle sezonu çok geç açtık ve henüz takımımız sayısal olarak yetersiz ama bu eksikliklere rağmen güzel bir mücadele sonucu 3 puanı alan taraf olduk. Bu karşılaşmanın gelecek maçlar için bize yol gösterici olduğunu düşünüyorum. Bu karşılaşmadaki eksikliklerimizi gidererek diğer maçlara daha hazır halde çıkmamız gerekiyor. Bizleri destekleyen herkese ve takımıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yazarlar