Kayseri Kayseri'de "Yatırımcı Girişimci Buluşması" Etkinliği

Kayseri'de "Yatırımcı Girişimci Buluşması" Etkinliği

04.12.2017 - 09:50 | Son Güncellenme:

.

Kayseride Yatırımcı Girişimci Buluşması Etkinliği

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark - Erciyes Melek Yatırım Ağı (ERBAN) tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "The Technology Showcase/Yatırımcı Girişimci Buluşması" etkinliği, Erciyes Teknopark konferans salonunda Türkiye genelinden girişimci ve yatırımcıların katılımı ile gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Teknoparktan yapılan yazılı açıklamaya göre, girişimcilerin yatırımcılarla buluştuğu The Technology Showcase / Yatırımcı Girişimci Buluşması etkinliği kapsamında, Erciyes Teknopark firmaları, Sera Kuluçka Merkezi takımları ve teknoloji odaklı iş fikirlerine sahip akademisyenler, teknoloji tabanlı, ticari değere sahip, nitelikli projelerine yatırımcı bulmak için sunum yaptı.

Faydalı geçmesini beklediği etkinlik hakkında konuşan Erciyes Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Mahmut Doğan, şunları kaydetti:

"ERBAN olarak düzenlediğimiz bu etkinlik ile ticari değere sahip, katma değeri yüksek, teknoloji tabanlı, nitelikli iş fikirlerinin, ürünleri ve patentlerin yatırıma ulaşmalarını sağlamaya çalıştık. Etkinliğimize katılarak bizlere destek veren Bahariye Melek Yatırım Ağı ve Borsa İstanbul Özel Pazar yatırım ağlarına ve Bozok Teknopark, Nevşehir Kapadokya Teknopark ve Sivas Cumhuriyet Teknopark yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum."

Haberin Devamı

Etkinliğe 32 yatırımcının katıldığı, 18 girişimcinin sahne aldığı ve projelerini yatırımcılara tanıtma fırsatı yakaladığı bildirildi.