Kayseri Kayseri'den Kısa Kısa

Kayseri'den Kısa Kısa

16.09.2017 - 11:43 | Son Güncellenme:

.

Kayseriden Kısa Kısa

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından amatör sporculara malzeme dağıtımı gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi'nin Amatör Spora Malzeme Dağıtım Töreni ve 2017-2018 Amatör Futbol Ligi sezon açılışının Sümer Spor Tesisleri'nde yapıldığı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin bireysel ve takım halinde daha başarılı sporcular yetiştirmesi için sporun alt yapısını desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.

Törene, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, bürokratlar, spor camiası ve vatandaşlar katıldı.

- AGÜ ile Kayseri Ulaşım AŞ arasında iş birliği

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile Kayseri Ulaşım AŞ arasında, İnşaat Mühendisliği Bölümü lisans eğitiminde uygulanmak üzere "ulaşım" alanına yönelik yenilikçi dersler geliştirilmesi konusunda iş birliği protokolü imzalandı.

Haberin Devamı

Üniversiteden yapılan açıklamada, protokolün Rektörlük senato salonunda, Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ve Kayseri Ulaşım AŞ Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu tarafından imzalandığı belirtildi.

Protokol kapsamında AGÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ve Kayseri Ulaşım AŞ mühendisleri, demiryolu mühendisliği ve raylı ulaşım alanında aktif öğrenme odaklı dersleri birlikte tasarlayacak ve verecekler.