Gündem Kehribar 12. bölüm fragmanı nefesleri kesecek! - İzle

Kehribar 12. bölüm fragmanı nefesleri kesecek! - İzle

29.05.2016 - 11:36 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarında yayınlanan Kehribar 12. bölüm fragmanı yayınlandı. İlgi ile takip edilen dizi Kehribar 12. bölümde şok gelişmeler yaşanıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kehribar 12. bölüm fragmanı...

Kehribar 12. bölüm fragmanı nefesleri kesecek - İzle

Başrollerinde Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Musa Bozoğlu gibi isimlerin rol aldığı dizi Kehribar reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. 12. bölüm fragmanı yayınlanan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film, yönetmenliğini ise Yıldız Hülya Bilban üstleniyor. Kehribar 3 Haziran Cuma saat 20:00'de Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak...

Haberin Devamı

KEHRİBAR 12. BÖLÜM FRAGMANI

KEHRİBAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Kendimden geçmedikçe, senden vazgeçemiyorum..."

Orhan, tüm kötülüklerin karşısında durmaya, Leyla ve Kemal'le yaşayamadığı günleri yaşamaya, sevdasına ve oğluna sarılmaya karar verse de; Oğuz Doğu'nun hamlesi ile sıkışıp kalmıştır. Leyla ve Kemal, Oğuz Doğu'nun namlusunun ucundadır. Orhan, oğlunu ve sevdiğini kurtarmak uğruna kedinden vazgeçer. Bahar ve Kaan yakınlaşması tehlikeli bir hal almaktadır. Kaan, Bahar'a kapılmış; her geçen gün artan bir aşkla, Bahar'a yaklaşır. Kaan, Bahar'a yaklaşırken umduğu cevapları alabilecek midir? Musa, kardeşi Leyla'ya ve yeğeni Kemal'e yapılanları duyunca nasıl tepki verecektir. Orhan ve Musa, Oğuz Doğu'nun karşısında birleşecekler. Yıldırım, Orhan ve Musa'ya destek olacak. Leyla, Kemal'e babasıyla ilgili gerçeği anlattı.

Haberin Devamı

Kehribar 12. bölüm fragmanı nefesleri kesecek - İzle

KEHRİBAR HİKAYE VE KÜNYE

Nam-ı diğer Yarımcalı Orhan'ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi
Genel Hikaye
Yapımcı : Süreç Film
Yönetmen : Yıldız Hülya Bilban
Senaryo : Sinan Tuzcu ve Ali Aydın
Oyuncular : Gürkan Uygun (Orhan Yarımcalı), Ayça Varlıer (Leyla Bozoğlu), Necip Memili (Musa Bozoğlu), Özge Özder (Adile Genştald Yarımcalı), Aslıhan Güner (Bahar Bozoğlu), Fırat Altunmeşe (Kemal Bozoğlu), Yağmur Aydan (Meltem Yarımcalı)
Ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikâyesini anlatacak olan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın üstleniyor.
Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar… Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar. Çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizide ayrıca Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık, Fırat Altınmeşe, Yağmur Aydan, Aslıhan Güner, Umut Karadağ, Ahmet Uz, Sibel Taşçıoğlu ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.