Gündem Kehribar dizisi ne zaman başlıyor?

Kehribar dizisi ne zaman başlıyor?

20.01.2016 - 10:58 | Son Güncellenme:

Başrollerini Gürkan Uygun, Necip Memili ve Ayça Varlıer'in paylaştığı 'Kehribar' isimli yeni bir dizi Atv’de başlıyor. Peki Kehribar dizisi ne zaman başlıyor? Ayrıntılar haberimizde...

Kehribar dizisi ne zaman başlıyor

20 yıl boyunca Almanya’da tek başına yaşamak zorunda kalan Yarımcalı Orhan’ın hikayesini bize anlatmaya hazırlanan Kehribar geliyor. ATV’nin son projesi olan dizi genç bir aşığın sevdiklerinden koparılmasını ve seneler sonra bir kabadayıya dönüşmesini anlatıyor. Süreç Film'in yapımcılığını, Hülya Bilban'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunda Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın imzası var.

Haberin Devamı

Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık ve Fırat Altınmeşe gibi isimlerin de rol aldığı dizinin ilk tanıtım filmi büyük ilgi gördü.

İntikam ve aşkın harmanlandığı dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Çekimleri Mudanya’da başlayan dizinin ne zaman ekranlarda olacağı henüz belli değil.



Gençliklerinde birbirlerine aşık olan 'Orhan' ile 'Leyla'nın sürükleyici aşk hikayesini ekrana taşıyacak olan 'Kehribar'ın çekimleri Mudanya'da başladı.

Yakında Atv'de izleyiciyle buluşacak olan dizinin konusu şöyle: Kendi halinde sessiz sakin yaşayan 'Orhan Yarımcalı' (Gürkan Uygun), 20 yıl sonra Almanya'dan memleketine döner. Kini ve bitmeyen öfkesi, bunca yıl sevdiklerinden uzak kalmasına sebep olmuştur. Meşhur bir kabadayı olan 'Orhan', ilk ve tek aşkı 'Leyla'dan ayrı yaşadığı 20 yıl boyunca kendi içine kapanmıştır ancak bir gün içinde yalnızlığı son bulacaktır.

Kehribar dizisi ne zaman başlıyor