Ege Kenetlen artık Buca

Kenetlen artık Buca

17.03.2017 - 05:26 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: Buca için Lig bitti desek olmaz. Daha 7 hafta var. Futbolcuların çok istekli mutlu, hevesli olmadıklarını tahmin etmek güç değil. Oynadıkları her maç sanki bir can sıkıntısı. Ancak onlar profesyonel vede profesyonelliğin koşullarına göre duruş sergilemek zorundalar. Kendini değerli önemli hissetmenin yada gösterebilmenin ilk koşulu daima işine asılmak her durumda ayakta kalmaktır.

Kenetlen artık Buca


Son 7 maç

Fatih Tanfer: Bucaspor’un Kahramanmaraşspor karşılaşmasını maçın kritiğinde yazdım. Bucaspor hakikatten sıkıntılı günler yaşıyor. Ancak bugün yapılacak kongre takımın kurtuluşu olabilir. Öncelikle idari sorunlar çözülmeli sonrası çok üzüldüğüm taraftar futbolcu arasındaki ilişkiler düzeltilmelidir. Puanı 35’de kaldı düşme hattı arasında 9 puan fark var. 7 maçın 4’ü deplasman. Zor olanıda bu deplasman maçlarından son 2’si düşme hattındaki Büyükçekmece ve Üsküdar Anadolu maçı için İstanbul’a gidecek olması. Seçilecek güçlü yönetimin ilk hedefi önce birlik beraberliği sağlamak, sonrasıda Bucaspor’un çok zorlu fikstüründen alacağı puanlarla ligde kalmasını sağlamaktır.

Mehmet Demirtaş: Bucaspor’da sezon başından beri futboldan çok maddi sıkıntılar konuşuluyor. Hal böyle olunca alacaklarını tahsil edemeyen, deplasman masraflarını ceplerinden karşılayan futbolcuların bugünlere kadar verdikleri mücadeleyi alkışlamak gerekir. Umarım dirayetli bir yönetim seçilir ve Bucaspor bu darboğazdan çıkarılır.