Ege ‘Kentin desteğini her zaman gördüm’

‘Kentin desteğini her zaman gördüm’

08.04.2018 - 01:37 | Son Güncellenme:

Haziran ayında yapılacak Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Kurulu’nda görevini bırakacak olan Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye, Ege İhracatçı Birlikleri Başkanlar Kurulu 10 yıl boyunca Türk ihracatına yaptığı hizmetler anısına teşekkür plaketi verdi.

‘Kentin desteğini her zaman gördüm’

Fahri Egeli oldu

Haberin Devamı

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, Büyükekşi’nin Türk ihracatçısının katma değerli ürün ihracatı yapması için Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası, Ar-Ge Proje Pazarları, Tasarım Haftası, Marka Konferansı başta olmak üzere birçok önemli etkinliği Türk ihracat dünyasına kazandırdığını belirtti. Ünlütürk, “TİM Başkanımız her ihtiyaç duyduğumuzda ulaşabildiğimiz derdimizi anlattığımız, sorunlarımızın çözümü için çaba içinde olan bir çalışma dönemi geçirdi. Sayın Büyükekşi’yi Fahri Egeli olarak görüyoruz” dedi.

Dostlar kazandım

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, “8 yıl başkanlık için yeterli bir süre. İzmir bize hep destek oldu. Bu görevlerin en güzel yanı yeni dostluklar kazanıyorsunuz. İzmir’de çok sayıda dostum oldu” dedi.