Gündem Kerem Bürsin yeni dizisi için kolları sıvadı!

Kerem Bürsin yeni dizisi için kolları sıvadı!

05.08.2015 - 15:56 | Son Güncellenme:

Birçok dizi ve film projesinde yer alan oyuncu Kerem Bürsin yeni sezona hazırlanıyor. Kerem Bürsin’in yeni sezondaki dizisi ise belli oldu.

Kerem Bürsin yeni dizisi için kolları sıvadı

Kanal D’de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisiyle yıldızı parlayan ve geçen sene aynı kanalda yayınlanan Şeref Meselesi dizisinde başrol oynayan Kerem Bürsin, yeni sezonda da adresini değiştirmedi. Kerem Bursin, Kanal D’nin yeni sezonda yayınlanacak yeni dizisinde rol alacak. Uçankuş’un haberine göre Kerem Bursin, D Productions ile anlaşma sağladı. Bir aşk hikayesinin anlatılacağı dizide Kerem Bursin’in partneri ise henüz belli olmadı.

Kerem Bürsin geçen sezon Şükrü Özyıldız’la birlikte Şeref Meselesi dizisinde başrol oynamıştı. Bir sezon yayınlanan dizi 26. bölümüyle final yapmıştı.

KEREM BURSİN KİMDİR?

Kerem Bürsin (d. 4 Haziran 1987, İstanbul), Türk oyuncu ve yapımcı. Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş Amerikada'da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman.Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.